Notícies web

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/01/2019 23:38:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

08/01/2019
Lectures: 110
Minuts.cat, construïm una xarxa de coneixement

Com no podia ser d'una altra manera, Minuts.cat va acabar l'any 2018 creant i  compartint coneixement amb un dels seus tallers!

El passat 20 de desembre, diferents entitats de la ciutat van poder gaudir d'un taller col·laboratiu sota el marc de Minuts.cat. Aquesta activitat tenia com objectiu l'exploració i implementació d'experiències locals en l'àmbit de l'intercanvi de coneixements, els bancs del temps, el treball comunitari i els valors del voluntariat a Sant Feliu. A més, es va acabar definint un esborrany de catàleg d'activitats per mostrar el gran ventall de possibilitats i la riquesa de coneixements que ja existeixen entre les organitzacions participants.

"Compartim coneixements i valors per transformar la ciutat" va comptar amb la col·laboració d'AFAP Sant Feliu, USLA i Amics de la Natura, a més d'altres associacions i persones responsables dels bancs del temps de Sants i la Sagrera que van aportar la seva experiència prèvia, propostes i coneixements per posar en marxa l'organització d'una xarxa d'intercanvi de coneixements. L'activitat es va realitzar a l'edifici CO-Innova Sant Feliu.

Jennifer Baños, cofundadora de Lazzum, va ser l'encarregada de la dinamització de la sessió. El taller va començar amb una ronda de presentacions per parelles, en la que els participants havien de descriure atributs que havien detectat en els seus companys després d'una conversa d'uns cinc minuts. També es van dur a terme dinàmiques d'intercanvi de coneixement mutu per explorar sinergies, com ara teixir una xarxa de coneixement en la que els assistents aportaven els seus propis coneixements i quedaven connectats a través d'una corda que anaven passant entre ells, i opcions per crear una xarxa d'intercanvi de coneixements des de Sant Feliu de Llobregat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar