Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 07:06:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

12/02/2019
Lectures: 767
Pepe Jeans: "Incloure aspectes socials i de diversitat en esdeveniments corporatius fa que la plantilla senti que formen part d'un bé social"

Pepe Jeans és una empresa líder a nivel internacional en Denim! Desde 1973 dissenyem peces úniques. Des de les oficines de Sant Feliu (seu central) liderem el funcionament de l'empresa per seguir construint la nostra història.  Aquesta empresa de moda d'origen anglès té seu a Espanya i presència a nivell internacional! Estem en més de 50 països, tenim més de 500 botigues, 11 oficines i un super equip de 2.287 persones!

Avui parlem amb la Julia Caicedo i la Begoña Fuster de Pepe Jeans London per tal que ens expliquin la seva trajectòria en l'àmbit de la responsabilitat social i com ha estat la seva participació a RSInnova

La vostra organització ha mostrat inquietud i interès per implicar-se en la millora del seu impacte social al territori, quines accions heu dut a terme als darrers anys en aquest àmbit?   

A Pepe Jeans estem constantment realitzant accions socials i sostenibles! En l'àmbit social, aquest any hem portat a terme projectes de mentoratge amb joves amb risc d'exclusió social, jornada d'esport amb persones amb discapacitat, donació per Nadal a Save the Children i sopar de Nadal orientat a la diversitat! Aquestes són algunes de les activitats que hem portat a terme però encara queden moltes més per gaudir! 

Quins són els beneficis això us ha reportat a nivell d'empresa i personal?  

Compromís per part de les persones que treballen a l'empresa, senten que formen part d'un projecte més gran que el que seria la producció de texans, senten que no només deixem una petjada en el sector de la moda sinó també a la societat.  

Què els hi proposeu a les empreses que estan interessades en millorar els seu impacte social però no saben per on començar?  

Que comencin per petites col·laboracions, encara que no tinguin una estratègia per darrera definida. És important que no s'aturin i de mica en mica aniran descobrint i construint l'estratègia i l'impacte que volen tenir en la societat.  

Heu sigut una dels projectes que ha participat a RSInnova. Ens podeu explicar en què ha consistit la col·laboració?  

Amb RSInnova hem col·laborat per fer una activitat amb temàtica de diversitat en el sopar de Nadal. Vàrem desplegar diferents accions durant aquest esdeveniment i la veritat és que va ser un èxit! Vam fer un concurs de fotografia amb hashtags a Instagram on la plantilla havia de pujar una foto d'un viatge que haguessin fet, vam repartir etiquetes amb banderes de diferents països a totes les persones assistents al sopar per fer una activitat a posteriori per grups i vàrem comptar amb una batucada africana! Una experiència que sens dubte recordarem tots.  

La filosofia win-win és un dels fonaments de RSInnova. Per quin motiu vau triar el/els  projecte/s amb els que heu col·laborat? Què és el que us va cridar l'atenció? En que vau creure que us podrieu beneficiar i què els hi podieu oferir?  

Vàrem triar aquest projecte per la naturalesa del treball col·laboratiu, crec que és una bona oportunitat perquè les empreses es donin a conèixer.  

D'aquesta aliança, què ha sigut el més positiu que heu extret per vosaltres o la vostra empresa? I quin aprenentatge heu extret?  

Crec que tota l'experiència és positiva però sobretot creiem que incloure aspectes socials i de diversitat en esdeveniments corporatius fa que la plantilla sent que formen part d'un bé social més enllà de l'objectiu comercial de l'empresa. 

En quins aspectes creieu que beneficien aquests tipus d'actuacions (RSInnova, aliances amb impacte social,... ) als projectes d'innovació social i a l'ecosistema emprenedor?  

Crec que aquest tipus de projectes permet donar visibilitat a empreses locals que potser en un altre context i tenint en compte la gran competitivitat del mercat els hi costaria més aconseguir. Al mateix temps, el tipus de treball col·laboratiu permet que l'empresa pugui conèixer els serveis sense cap tipus de compromís pel que crec en el funcionament d'aquesta metodologia.  

 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar