Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 06:46:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

25/02/2019
Lectures: 628
Parlem amb la Jovita Ponce sobre el seu recorregut a RSInnova!

Ens acomiadem de la Mercè Torras i RSInnova, que ja ha arribat al final del seu recorregut a Sant Feliu! Parlem amb els participants del programa per a que ens expliquin com ha estat la seva experiència!

Avui entrevistem a la Jovita Ponce de Pocions de la Jovita, una empresa que es dedica a acompanyar a persones en el camí cap al seu benestar i creixement personal a través de teràpies naturals, la formació i la divulgació de la Cosmètica Natural. 

La vostra organització ha mostrat inquietud i interès per implicar-se en la millora del seu impacte social al territori, quines accions heu dut a terme als darrers anys en aquest àmbit? 

Presència a fires i actes públics fent divulgació sobre el benestar i els beneficis de la cosmètica natural ecològica i l'ús dels aromes i les olors per recordar vivències i millorar o canviar l'estat emocional. 

Quins són els beneficis això us ha reportat a nivell d'empresa i personal? 

A nivell personal, he tingut ocasió de conèixer a molta gent de diferents àmbits, la motivació i satisfacció personal a l'observar que els assistents aprenen i els hi aportes coneixement útil. A nivell d'empresa, el crear una imatge al voltant de Pocions de la Jovita i captar nous clients i fidelitzar els actuals.

 

Què els hi proposeu a les empreses que estan interessades en millorar els seu impacte social però no saben per on començar?

Els hi proposaria que, com que tant empreses com societats estan formades per persones, qualsevol millora en la relació d'aquestes a l'ambient laboral i/o la contribució a la societat són petites passes cap a generar un impacte social autèntic i natiu. 

Heu sigut un dels projectes que ha participat a RSInnova. Ens podeu explicar en què ha consistit la col·laboració?

La col·laboració ha estat per partida doble. D'una banda, he participat assessorant al projecte emprenedor Mara Kerae, sobre la formulació d'un producte, així com d'alternatives reals per a la seva fabricació segons les lleis demandades pel mercat. Per altra banda, he participat a la sessió de Pitch Training a càrrec de Jennifer Baños (Lazzum) i Mercè Torras el dia 04/12/2018. Després de la participació en aquesta sessió i, gràcies a l'acompanyament de Mercè Torras, s'ha desenvolupat un taller innovador amb aromes centrat en l'oferta d'activitats de Team Building. 

La filosofia win-win és un dels fonaments de RSInnova. Per quin motiu vau triar aquest projecte per col·laborar-hi? Què és el que us va cridar l'atenció? En que vau creure que us podrieu beneficiar i què li podieu oferir al projecte? 

El projecte Mara Kerae té, com a principal objectiu, crear, produir i distribuir un producte cosmètic per aquelles pells que necessiten més cures, les de pacients tractades i tractats amb ràdioteràpia. Poder contribuir a resoldre dubtes, millorar conceptes i/o facilitar els següents passos a fer perquè aquest producte sigui una realitat i contribueixi al benestar,  és un gran benefici. 

D'aquesta aliança, què ha sigut el més positiu que heu extret per vosaltres o la vostra empresa? I quin aprenentatge heu extret?

El més positiu que he extret per mi, personalment, ha estat conèixer la Mari Ángeles, una persona emprenedora, amb molt de coratge i moltes ganes d'aprendre a la que he tingut l'oportunitat d'assessorar en una temàtica que m'apassiona com és la cosmètica natural. A nivell del meu projecte empresarial, he establert llaços de col·laboració. 

En quins aspectes creieu que beneficien aquests tipus d'actuacions (RSInnova, aliances amb impacte social,... ) als projectes d'innovació social i a l'ecosistema emprenedor? 

Aquests tipus d'actuacions et posen en contacte amb persones emprenedores, possiblement de diferents àmbits, en què ens podem nodrir mútuament d'experiències i que sorgeixin idees i accions per fer conjuntament i que el benefici també sigui comú. 

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar