Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/06/2019 05:07:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

  05/06/2019
  Lectures: 108
  Nixi For Children tindrà presència a la FiRRRa, un projecte de Tangencial per potenciar el comsum responsable i la innovació social

  Tot sovint pensem que l'emprenedoria és quelcom similar a un camp de batalla on predomina la competitivitat extrema i la falta de valors, res més lluny de la realitat si es posa l'accent en la col·laboració i l'impacte social. 

  Bona proba d'això és la cooperació i el suport entre joves emprenedors de la mateixa edició de l'Explorer Sant Feliu o, fins i tot, d'edicions d'anys diferents. Aquest és el cas de l'aparador que la gent de Tangencial, participants en Yuzz Sant Feliu 2016, ha ofert a Nixi for Children, projecte d'Explorer Sant Feliu 2019. 

  Tangencial va quedar segon classificat a l'edició 2016 de Yuzz i ara ja és una realitat. Una empresa social centrada en la formació i capacitació de persones en l'ús de la tecnologia de Fabricació Digital i Cultura Maker que es dirigeix a tots els públics sota la idea que la tecnologia ha de ser accessible per a totes les persones sense distincions per a facilitar l'apropiació dels usuaris respecte a les TIC.

  Tangencial té experiència en l'organització d'esdeveniments relacionats on els eixos principals són els joves, la tecnologia i l'emprenedoria social, per això ha impulsat 3 edicions de FRICS (Fira de Recursos i Iniciatives Comunitàries i Socials), una mostra viva i dinàmica de la realitat en aquestes temàtiques que ha tingut lloc el 2017, 2018 i 2019. El proper 8 de juny Tangencial, conjuntament amb l'associació Apassos (Acció i Participació Social Sostenible) i en col·laboració amb Boca Nord i el Centre Cívic Guinardó, organitzen La FiRRRa, la Fira d'entitats i activitats de consum i economies alternatives, un esdeveniment que vol promoure l'economia social i solidària i l'apoderament tecnològic des de l'àmbit local buscant donar veu a entitats socials des del consum responsable i la innovació social. 

  Els àmbits de participació en aquesta Fira són:

  • Sobirania tecnològica amb Economia Social i Solidària
  • Llicències obertes amb Economia Col·laborativa
  • Cultura Maker i reutilització amb Economia Circular

  A Nixi For Children ja el coneixeu, és un projecte que ajuda els nens i nenes que han de passar per quiròfan amb un kit de realitat virtual per reduir l'ansietat preoperatòria dels pacients pediàtrics i les seves famílies. 

  Durant La Firrra, a banda de poder visitar les parades dels diferents participants com Nixi, podreu trobar activitats infantils, tallers, xerrades, concerts?. Podeu consultar el programa aquí

  Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.


  Notícies relacionades:

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar