Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/06/2019 05:34:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

  08/02/2019
  Lectures: 39
  RSInnova aconsegueix un gran nombre de col·laboracions a Sant Feliu

  El passat mes de novembre, Sant Feliu Innova es proposa com a repte la contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030. Així, implantàvem a la ciutat RSInnova, un servei gratuït i dirigit a empreses i emprenedors per tal d'impulsar la viabilitat de projectes vinculats a la responsabilitat social i a la innovació a organitzacions.

  La persona encarregada de desenvolupar aquest projecte a Sant Feliu ha estat Mercè Torras, experta en formació i consultoria en responsabilitat social corporativa.  Durant els últims mesos de 2018, la Mercè ha estat contactant amb emprenedors locals, identificant punts forts i febles dels seus projectes i acompanyant-los en el procés de testeig a organitzacions i empreses. A més, ha treballat buscant i establint oportunitats de col·laboració amb diferents vincles per així crear aliances entre empreses i emprenedors. D'una altra banda, abans de col·laborar amb empreses, s'ha fet un treball per detectar interessos i inquietuds que facilitessin el match amb l'emprenedor adequat.

  Quins avantatges presenta pel territori RSInnova?

  Primerament, es un servei públic i gratuït que genera un reforç als projectes d'emprenedoria del territori. A més, impulsa la generació d'impacte social a les empreses. Cal destacar també la contribució als ODS, ja que amb iniciatives com RSInnova es treballa la sensibilització i capacitació que tenim, ja sigui com a emprenedor, empresa o institució, de contribuir a l'execució del pla d'acció de l'Agenda 2030. 

  RSInnova ha estat un èxit a Sant Feliu. Ha comptat amb un gran nombre de participants, tant emprenedors com empreses i organitzacions. Un cop més, Sant Feliu s'ha convertit en un camp de proves de serveis o Social Urban Lab i ara obre la possibilitat de replicar i transferir RSInnova a altres ciutats que vulguin ampliar el seu impacte social i contribuir als Objectius 

  Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

  Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

  Notícies relacionades:

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar