Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2019 11:42:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

  13/06/2019
  Lectures: 99
  Sant Feliu Innova assisteix al BizBarcelona 2019

  Un any més es celebra el BizBarcelona i l'equip de Sant Feliu Innova no hi podia faltar. L'esdeveniment, organitzat per Barcelona activa, aconsegueix fer de la Fira de Barcelona tot un espai d'inspiració per a emprenedors i emprenedores, start-ups, pimes i autònoms i autònomes que volen fer créixer els seus negocis o busquen assessoraments de diverses temàtiques com innovació, tendències, inversions o models de negoci.

  Aquest any, la fira compta amb més de 130 conferències i activitats adaptades per a cada empresa. El programa queda articulat principalment en tres blocs temàtics: Bàsics, Creixement i Tendències.

  Tot i així, també trobar altres seccions com Inversions, BizExporta o BizFranquicias per a aquells que busquen assessorament o informació en temes més específics.  Al BizBarcelona es reuneixen tot tipus d'emprenedors i emprenedores que volen posar en marxa una idea o impulsar el seu negoci i és que aquesta fira obre tot un món de possibilitats a l'ecosistema emprenedor i empresarial a través d'una àmplia oferta expositiva de continguts i activitats que donen respostes als seus dubtes. A més, la jornada compta amb dos espais de networking, un BizMeetings i el BizCommunity. En definitiva, tota una combinació de recursos que creen un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tothom que vulgui participar.

  Ahir, visitàvem el BizBarcelona 2019 acompanyats de les explorers de Take Action/Ya-Yeah!. L'Eva Garcia i la Mireia Grau són dos joves emprenedores que estan desenvolupant una plataforma on persones, entitats i associacions poden presentar iniciatives socials dirigides al col·lectiu de la tercera edat.   

   

  Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

  Notícies relacionades:

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar