Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/08/2020 18:49:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

11/07/2019
Lectures: 985
Sant Feliu Innova es desplaça fins a Portugal per assistir a l'Explorer Day 2019

Aquesta edició, hem anat informant-vos de tot el que passava dintre del Sant Feliu Explorer Space (CO-Innova Sant Feliu). Han estat sis mesos d'aprenentatge constant pels participants. L'equip de Sant Feliu Innova ha conegut emprenedors amb idees i projectes innovadors, diferents i originals. Com no podia ser d'una altra manera, avui alguns d'aquests projectes estan a Coimbra participant a l'Explorer Day 2019

Els explorers Priscilia Kate Zemouri Khennache de Smatyle; Jordi Ribes, Marta Buenaventura  i Eloi Trullàs de Party Pay; Mireia Grau Escolano i Eva García Ramos de Ya-Yeah! i l'Unai Larrea de Timeflex han assistit a l'Explorer Day 2019, el major esdeveniment d'emprenedoria universitària a la Península Ibèrica, acompanyats de la tècnica en innovació de Sant Feliu Innova Gemma Antolí

Ahir, 10 de juliol, arrencava l'acte al Convent de San Francisco de Coimbra. La jornada té com a objectiu crear noves connexions i aliances entre emprenedors de tots els Explorer Spaces i la Comunitat Explorer, fer networking i adquirir noves experiències i coneixements. L'esdeveniment ha reunit a més de 600 joves emprenedors i emprenedores de 54 Explorer Spaces d'Espanya, Argentina i Portugal. 

L'Explorer Day 2019 ha estat també una última oportunitat pels explorers per guanyar un bitllet a Silicon Valley, la meca de l'emprenedoria i la innovació. De nou, Explorer obre la possibilitat a un dels participants d'assistir i participar a classes magistrals a les universitats d'Standford o Berkeley i visitar empreses pioneres en tecnologia com Google, Facebook, LinkedIn o Airbnb. Com? A la Pitch Competition. Els millors projectes participants a la jornada van ser seleccionats per defensar la idea de negoci davant d'un jurat d'expert en només 30 segons mitjançant Pitch Combats. Party Pay, representat per l'emprenedor Jordi Ribes, va ser seleccionat entre els 20 projectes per competir.

Després d'una intensa competició entre les millors iniciatives, el jurat de l'esdeveniment, conformat per representants del Banc Santander (Adriana Tortajada), l'Institut Pedro Nunes (Paulo Santos) i Tudespensa.com (Adolfo Gil), ha concedit la victòria de la competició a l'Andrés Moreno, promotor d'un projecte que té com a objectiu facilitar el transport de càrregues pesades, Zefrict, de la Universitat Castella-La Manxa. 

I això no acaba aquí, l'Explorer Day va comptar amb activitats pels emprenedors i sessions de formació i xerrades motivacionals de Valentí San Juan, Eduardo Delgado, Verónica Orvalho, Eduardo Delgado, Rodrigo del Padro o Leandro Fernández Macho. Durant aquestes sessions, es van tractar aspectes molt diversos, des de convertir les situacions d'estrès en reptes i oportunitats fins a la perseverança i la constància necessàries al camí de l'emprenedoria.  

Tot i que l'interès principal de l'esdeveniment es concentra en el dia 10 de juliol, el dia anterior es va celebrar l' "Explorer quedada", en la qual es reunien tots els coordinadors per fer un balanç de l'edició i fer propostes de cara la següent, i el dia 11 els explorers tenen un gran ventall d'activitats a Coimbra i passaran el dia coneixent la ciutat. 

 

 Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades: 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar