Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2019 23:36:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

  29/07/2019
  Lectures: 187
  Taller Emergència Climàtica, com a Urban Social LAB

  El passat 25 de juliol, l'emprenedora Estel Homs prototipava una de les activitats que ofereix el catàleg educatiu de Crea Lleure amb l'equip de Sant Feliu Innova i els infants del Punt Òmnia de Sant Coloma, tutoritzats i acompanyats per l'expert en dinamització social digital Antonio Collado. Aquesta activitat formarà part d'una de les Activitats Educatives del PMAE que Sant Feliu Innova ofereix a les escoles del municipi, per al curs escolar 2019-2020.

  La planta 1 de CO-Innova s'omplia de globus terraqüis, provetes, embuts, aigua salada i molts altres artefactes per a poder experimentar i provar un dels tallers de divulgació científica i els efectes del canvi climàtic. Així, els nens coneixien les conseqüències que té sobre el nostre planeta, el fer un mal ús dels nostres recursos energètics, l'efecte d'hivernacle i El CO2 com a regulador del clima. Conseqüències com ara la pèrdua d'hàbitat que pateixen els óssos polars a causa del desgel dels pols, l'escalfament global  i la consegüent extinció de l'espècie, a través de dinàmiques i jocs tot experimentant amb diferents elements i aprenent ciència.

  Crea Lleure va rebre el premi Llançadora XISC Sant Feliu a projectes d'emprenedoria social. La seva aposta de valor es centra en una àmplia oferta d'activitats innovadores, com la robòtica, el pensament computacional o la programació de videojocs, i en un model de desenvolupament i relació amb els participants potenciant el co-disseny d'activitats, co-creació de serveis i la innovació social. Però avui el seu catàleg de serveis ja compta amb una gran varietat de tallers d'aula sobre ciència, espectacles, assessoraments a entitats i associacions, càpsules formatives i activitats per a casals de vacances.

  De nou Co-Innova Sant Feliu amb la divulgació de la ciència i l'emprenedoria innovadora!

  Bon estiu!

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar