Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/02/2020 00:05:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

01/08/2019
Lectures: 586
Suport integral municipal a una nova entitat: Sant Feliu e-Sports Club

Aquest estiu, Sant Feliu Innova ha continuat treballant dues de les principals línies d'acció del programa municipal: l'emprenedoria tecnològica i el talent jove, en aquest cas centrades en una nova entitat jove relacionada amb el món dels videojocs i els e-sports. Després  de diverses trobades amb la Júlia Núñez, el Rubèn Olivas i l'Antonio Carrasco, avui us presentem el projecte Sant Feliu e-Sports Club, una associació sense ànim de lucre on s'imparteixen formacions integrals sobre el videojoc League of Legends d'una manera didàctica, lúdica i saludable.

Júlia Núñez, psicòloga especialista en adolescents, Rubèn Olivas, dissenyador i seguidor dels e-Sports, i Antonio Carrasco, jugador de LoL i graduat en creació de videojocs i modelat 3D, són els promotors d'aquesta nova entitat local. Ruben i Júlia ja van participar al Yuzz Sant Feliu 2016 i aquest any han posat en marxa aquesta nova iniciativa que  connecta usuaris i videojocs a través de l'aprenentatge, la comunicació i la psicologia. El programa de Sant Feliu e-Sports compta amb sessions on es treballen matèries com les rutines d'entrenament, l'estratègia i l'anàlisi, la comunicació i l'equip o la psicologia esportiva.

Aquest acompanyament a l'entitat ha estat integral, transversal i multidisciplinari ja que el suport s'ha ofert des de diversos departaments i professionals de l'Ajuntament: Participació, Esports, Joventut, Innovació...

Logo e-Sports Club Sant Feliu Van començar les companyes de l'àmbit d'Igualtat i Ciutadania, amb l'acompanyament a mida per a la constitució de l'entitat i la seva inscripció al registre local d'entitats à càrrec del col·laborador del Departament d'Associacionisme i Participació Ciutadana, en Xavi Tercero de Quòrum Consultors.   

Van prendre el relleu els companys de Joventut, incorporant a la nova associació a la dinàmica global de les entitats del Casal de Joves: espais, oferta d'activitats, etc.

Els membres de Sant Feliu e-Sports Club es van reunir amb els departaments d'Esports, Participació Ciutadana, Joventut i Sant Feliu Innova de l'Ajuntament de Sant Feliu el passat mes de juny per donar a conèixer el projecte a l'administració local, traçar possibles col·laboracions amb altres actors de la ciutat i programar diverses activitats a nivell local i comarcal. Com a fruit d'aquesta trobada conjunta, l'Ajuntament de Sant Feliu cedirà a Sant Feliu e-Sports Club ordinadors en desús i l'ús de la Sala Croma del Casal de Joves per desenvolupar els entrenaments i les diferents classes teòriques i d'anàlisi. Tots aquells jugadors interessats i majors de 12 anys podran gaudir d'aquesta activitat tots els dimarts de 19:00 a 21:00h.

L'Ajuntament de Sant Feliu inclou ha inclòs també una activitat de l'associació Sant Feliu e-Sports Club sobre coach i prevenció de l'adicció i hàbits saludables en videojocs i informació de les habilitats que es desenvolupen al jugar, dins del catàleg PMAE, Programa Municipal d'Activitats Educatives, pel curs 2019-2020, com una  la col·laboració transversal dels departaments de Joventut i Sant Feliu Innova, que el departament d'Educació farà arribar a totes les escoles i instituts de la ciutat.

I després ens tocava a nosaltres. Mitjançant reunions i assessoraments amb l'equip de Sant Feliu Innova, també s'han treballat  altres necessitats de Sant Feliu e-Sports Club com una assessorament personalitzat en qüestions relatives a la gestió econòmica i fiscal de l'associació amb el col·laborador de CO-Innova Sant Feliu i expert en gestió empresarial, laboral, comptable i fiscalitat, en Ferran Sáez. La Júlia, en  Rubèn i l'Antonio han pogut utilitzar espais de la Torre del Roser durant el mes d'agost per dur a terme els entrenaments i les sessions teòriques de League of Legends, en el periode que el Casal de Joves romania tancat.

Ara ja ho sabeu! Tots aquells que vulgueu aprendre sobre el League of Legends en un entorn de treball en equip, cohesió i responsabilitat, on compartir passions, crear vincles interpersonals i gaudir del videojoc, podeu fer-ho a través d'aquesta nova iniciativa. Sant Feliu e-Sports Club posa a la vostra disposició un ambient on tots i totes, independentment del vostre nivell de coneixements sobre el League of Legends, pugueu desenvolupar les habilitats i competències necessàries per descobrir el seu màxim potencial!

Ben aviat us donarem més sorpreses sobre el món dels videojocs a la nostra ciutat...

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar