Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/10/2019 08:19:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

02/10/2019
Lectures: 162
Presentem la nova Comunitat emprenedora CO-Innova de Sant Feliu!

Des de Sant Feliu Innova no parem de pensar en iniciatives innovadores que millorin l'ecosistema talentós de la ciutat en el marc del desenvolupament econòmic i sostenible del territori.

Fa anys que acompanyem a persones amb idees, a pre-emprenedorxs actius i proactius i a emprenedors i emprenedores amb projectes innovadors i amb ganes de millorar l'entorn i facilitar la vida de les persones. Hem estat al costat de molts de vosaltres en diferents programes com són el Yuzz, l'Explorer, el BIS, el JobLab, així com en altres acompanyaments personalitzats. Volem posar en valor tot el vostre talent i coratge.

Des de l'experiència viscuda, i tenint en compte el gran ecosistema emprenedor que s'ha generat, perdó que HEU generat, volem donar continuïtat a aquest motor d'innovació i posar llum i visibilitat a tot aquest talent i potencial disponible així com multiplicar-ho. Ens agradaria aproximar els vostres projectes, crear més sinèrgies i fer més xarxa!

Arrenquem aquest mes d'octubre amb la proposta engrescadora de posar acció a la Comunitat emprenedora CO-Innova de Sant Feliu que sou tots i totes vosaltres! Volem oferir-vos un espai per co-crear, connectar, testejar i donar impuls a les vostres iniciatives, donant, a la vegada, resposta a reptes de societat.
 
Es per això, que us convidem a venir a la presentació de la Comunitat el proper 17 d'octubre per la tarda a les 18 h a la Torre del Roser, a Co-Innova Sant Feliu.

En aquesta trobada coincidireu amb diferents emprenedors i emprenedores, persones proactives de la ciutat i del ecosistema de Sant Feliu Innova amb ganes de connectar i continuar impulsant les seves idees i somnis.

Participarem d'una dinàmica de Networking per dibuixar una xarxa de coneixement, connectar emprened@rs i impulsar els vostres projectes i finalitzarem amb un moment més distès amb begudes i un petit pica-pica, tot un moment Co-InnoBeers

A més, dins d'aquest acte gaudirem de la clausura del Programa EXPLORER de Sant Feliu Space, edició 2019, amb el lliurament de diplomes als guanyadors. Per tant, comptarem amb la presència de Tomàs Lóbez, fundador de Nixi for Children i guanyador de l'edició del municipi, Jennifer Fernández, promotora de la idea  Antidot Dance Culture i nominada Woman Explorer Award, i Marcel Hidalgo i guanyador, nominat al Disruptive Technology Explorer Award, creador de Watteco. També assistiran la Marta Buenaventura, l'Eloi Trullàs Malaret i el Jordi Ribes, guardonats amb el segon premi amb Party Pay, i la Julia Vilella Rojo, tercer premi de l'edició. I donarem la benvinguda a la nova edició d'Explorer 2020. I us donarem a conèixer les nostres idees originals sobre emprenedoria social.

També presentarem el nou projecte "Foment del Cooperativisme ? Associacions Impulso", a càrrec de Mercè Torras i que pretén fomentar l'associació d'impuls i la cooperativa com a instruments d'emprenedoria col·lectiva en innovació social prenent com a referència les experiències emprenedores que s'han desenvolupat en el territori

I com som de posar acció, ja estem treballant en algunes propostes per a la comunitat!

Per tal de donar resposta a les vostres necessitats i que sorgeixin els primers matchings, tant si podeu assistir al esdeveniment, com si no, us convidem a  omplir el següent formulari fent click aquí

Ens veiem el proper 17 de d'Octubre a les 18.00h, a CO-Innova Sant Feliu; Torre del Roser, C/Joan XXIII,14, 08980, Sant Feliu de Llobregat.     
 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.


Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar