Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/03/2020 12:54:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

11/03/2020
Lectures: 77
CO-Innova Sant Feliu participa en el programa europeu Creative Spaces And Cities (CCSC).

CO-Innova_LAB Sant Feliu, com a laboratori públic d'innovació social digital, ha participat com a Handshake Partner als workshops i tallers organitzats per Coboi LAB (el laboratori d'innovació social de Sant Boi de Llobregat) dintre del programa Creative Spaces And Cities (CCSC) que involucra, com a elements centrals, a laboratoris urbans de 7 ciutats: a banda de l'Urban Lab Sant Boi també en formen part l'Urban Lab Madrid de Hablarenarte, l'Urban Lab Timisoara a Romania, l'Urban Lab Helsinki a Finlàndia, l'Urban Lab Kosice a Eslovàquia i l'Urban Lab Lund i l'Urban Lab Region Skane a Suècia.

Creative Spaces and Cities (CCSC) és un projecte europeu co-subvencionat pel Programa Creatiu de la Unió Europea. El projecte té l'objectiu d'utilitzar la creativitat, les arts i la cultura per transformar ciutats i espais públics a través de la co-creació de propostes de polítiques europees quant a participació ciutadana.

Coboi Lab va dissenyar el programa amb tres workshops:

El primer d'ells va tenir lloc al mes de novembre, amb l'objectiu de trobar sinergies per crear una xarxa de persones interessades en co-crear projectes en comunitat. Projectes amb una visió compartida i diferents perspectives integrades per experimentar solucions innovadores incloent diferents punts de vista.

La segona trobada va ser al desembre i es va realitzar una acció en un espai exterior per descobrir com entenem l'espai públic i com els ciutadans i ciutadanes podem influir per canviar-lo i millorar-lo.

El dia 5 de març va finalitzar el programa amb el tercer workshop, que va consistir en prototipar un espai de connexió. En aquest taller es va poder experimentar què és prototipar, com fer-ho i quines eines podem aplicar als nostres projectes.

Sens dubte aquest tipus de trobades generen sinergies col.laboratives on els resultats obtinguts generen compromís i millores per a la ciutat i la ciutadania, així com entre els diferents Laboratoris del territori.

Ja ho saps, si tens alguna idea o solució que vols prototipar apropa't a CO-Innova Sant Feliu i ho podem fer de forma col·laborativa, repassant i aprenent diverses eines que podràs aplicar als teus projectes per fer-los realitat.

Més informació:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar