Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 23:04:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

17/03/2020
Lectures: 268
El club de makers de Sant Feliu lluitant contra el COVID19

Donades les circumstàncies que estem vivint, amb l'augment de casos d'infecció per coronavirus, per donar resposta a la manca de material hospitalari que es produirà, s'estan generant algunes iniciatives d'innovació ciutadana. El Club de Makers de Sant Feliu participarà en una relacionada amb el desproveïment de respiradors i que han impulsat diferents professionals per tal que cap hospital tingui falta d'aquests aparells vitals en aquests moments.

Es tracta de www.coronavirusmakers.org on metges, enginyers i makers estan treballant a contrarellotge per fabricar peces per als respiradors, a Catalunya concretament es fabricaran les palanques que conformen aquests aparells.

El programa municipal CO-Innova_LAB Sant Feliu ha posat a disposició d'aquesta iniciativa social tan necessària i solidària la seva impressora 3D.

El santfeliuenc Daniel Cruz de la cooperativa Tangencial, co-dinamitzador del Club Makers de Co-Innova Sant Feliu i membre de la iniciativa coronavirusmakers, juntament amb el també santfeliuenc Francisco Sánchez, serán els encarregats de dirigir la iniciativa a la nostra ciutat.

Totes les palanques fabricades seran enviades a un Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic qui s'encarregarà de distribuir-les per finalitzar la cadena de muntatge dels respiradors impresos en 3D.

És per això que llancem una crida a tots i totes els i les makers de Sant Feliu de Llobregat, perquè col·laborin en la fabricació d'aquestes peces desde el nostre centre Co-Innova Sant Feliu ubicat a la Torre del Roser.

Si vols participar en aquesta iniciativa, no dubtis en contactar amb nosaltres tic@santfeliu.cat!

Moltes gràcies a tot@s.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar