Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 22:13:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

23/03/2020
Lectures: 184
Col·laboradors de CO-Innova_LAB en el sector gaming que continuent treballant

Continuant amb l'esperit après amb les formacions i assessoraments a CO-Innova Sant Feliu com a pre-acceleradora de videojocs, els mentors de l'associació Freedom Games i els seus alumnes en pràctiques, treballen des de casa i amb els mitjans dels quals disposen per tal de seguir preparant els dos projectes de videojocs que ja s'estaven desenvolupant a la Torre del Roser.

Voleu fer un tastet de les dues iniciatives en les quals treballen els 14 emprenedors dels centres de disseny de videojoc, Centre de Comunicació Imatge i So (CEV Barcelona), Col·legi Sant Marc de Sarrià i Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTi-UB), per tal de que el seu aprenentatge sigui real?

Els set alumnes del torn del matí desenvolupen el joc en Realitat Virtual (RV) "Neon Smuggler", un projecte amb intencions d'irrompre amb els sistemes de RV portàtils com motxilles ordinador. Està ambientat en un món futurista i a l'espai on ens posarem a la pell d'un contrabandista de Neon.

Vet aquí una imatge conceptual d'un dels rivals representant un repte a qui jugui, que haurà de superar:

(Imatge conceptual by Mikel Ros Zarobe, alumne del CEV i líder dels artistes del torn del matí).

Els alumnes que participen en el torn de tarda segueixen amb la seva apassionant i novedosa aplicació gamificada per dinamitzar comunitats de persones emprenedores i innovadores, connectant necessitats i reptes amb solucions i propostes a través de la creació, col·lecció i recerca activa de cartes personals de membres de la comunitat per tal de fer "matchs" i crear sinergies entre els diferents components, en funció de preferències i skills.

Aquí tenim un exemple d'un dels avatars que els participants de la comunitat Sant Feliu 2020, com a destinataris de la prova pilot, podran crear i adaptar a la seva imatge i característiques.

(Imatge conceptual by Guillem Guasch del CEV i exemple de model 3D conceptual by Joel Viladiu Leech del CEV. Alumnes de tarda).

L'Associació Freedom Games i el laboratori d'innovació ciutadana CO-Innova_LAB tot i que separats per la distància mínima que s'ha de respectar, continuaran junts en aquest viatge per aconseguir potenciar l'ecosistema local d'eSports i videojocs "Inno-Gamming City" Sant Feliu.

Cuideu-vos tot@s, ens veurem d'aquí a poc i tornarem a jugar! 

TEXT: Felipe Ruiz, president de l'Associació Freedom Games.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar