Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 22:51:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

23/03/2020
Lectures: 203
Les noies del Technovation Girls segueixen treballant els seus projectes

Una de les competències i habilitats que han de tenir els emprenedors és l'adaptació al canvi i com transformar les circumstàncies adverses en oportunitats. Doncs això és just el que estan fent els grups de noies que participen al projecte Technovation Girls de Sant Feliu: substituir les sessions presencials de treball per sessions de treball en línia, amb l'ajut d'eines tecnològiques com Google Hangouts o Zoom. 

El Technovation Girls és un projecte d'abast internacional que vol empoderar les noies en el coneixement i l'ús d'eines informàtiques, per incentivar el coneixement de les STEM i reduir el biaix de gènere que hi ha en aquestes disciplines. Si ja en circumstàncies normals de treball l'aprenentatge de les noies participants és intens, la situació actual planteja nous reptes que es transformaran en l'adquisició de noves competències: treball en equips virtuals, deslocalitzats, amb distribució de plans de treball entre els diferents membres de l'equip i utilitzant eines col·laboratives. 

Tenen fins al 4 de maig per anar avançant i preparar els seus projectes, que enguany es valoraran per un jurat virtual. 

Desitgem molta sort a tots els equips de noies participants de Sant Feliu. Ja tenim ganes de veure en quins projectes estan treballant! De moment, un dels grups ens deixa veure en exclusiva un dels seus primers prototips.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar