Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/06/2020 12:10:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

02/04/2020
Lectures: 245
Hackovid, la hackató ciutadana per resoldre necessitats socials durant la crisi del COVID19

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació i2CAT, ha posat en marxa la Hackovid, una hackató ciutadana que té com a objectiu resoldre les necessitats socials relacionades amb la situació de confinament que estem vivint per la crisi del COVID-19, així com les que puguin sorgir posteriorment a mesura que l'activitat es vagi normalitzant.

La hackató pretén promoure la participació i oferir eines digitals perquè la ciutadania pugui donar a conèixer les necessitats reals que estan vivint, així com animar a les comunitats TIC a resoldre-les amb solucions innovadores alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Demà día 3 d'abril i fins diumenge día 5 d'abril es votaran els reptes i es farà la proposta, i durant tota la setmana vinent tindrà lloc la hackató, presentant les solucions del 13 al 15 d'abril.

Un jurat format per persones de diversos entorns valorarà quines apps o webs són les més innovadores i tenen un impacte social més clar i més definit. Les cinc apps o webs guanyadores tindran dret a percebre els següents premis:

  • 1er premi: 7.000 €
  • 2on premi: 4.000 €
  • 3er premi: 3.000 €
  • 4rt premi: 2.000 €
  • 5è premi: 1.000 €

Aquests premis estan orientats a que els equips guanyadors puguin seguir desenvolupant la seva solució i per impulsar la seva implementació.

Es farà un seguiment amb aquests equips per a garantir que els premis són empleats amb aquest propòsit. Els equips participants han de ser de, mínim 2 persones, recomanable entre 3 i 5 persones i el perfil desitjat de participants inclou: Startups, Pimes, Desenvolupadors, Estudiants, Comunitats TIC, Meetups.

Teniu tota la informació a hackovid.cat

Animeu-vos a participar!

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar