Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/07/2020 09:49:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

19/06/2020
Lectures: 162
Co-Innova_LAB acollint iniciatives solidàries per a la ciutadania

La Torre del Roser, sede de Co-Innova_LAB, ha acollit diferents iniciatives per contribuir en el benestar de la ciutadania i el comerç, a través de la tecnologia i la protecció de la salut durant la alerta sanitària.

A principis de juny, amb el suport de la xarxa Santfeliuenca, es van ensobrar 18.000 mascaretes per tal d'entregar 2 unitats a cada persona major de 65 anys de la població.

La iniciativa es va afegir a totes les dutes a terme durant tot aquest temps des que va començar el confinament el mes de març:

- Torre del Roser com a node de montatge i distribució de més de 13.000 pantalles protectores per a personal sanitari, distribuïdes en l'Hospital Moisès Broggi, Hospital de Bellvitge, ambulàncies i residències d'avis del Baix Llobregat, Col.legi Odontologia Barcelona?

- Adquisició de 555 unitats de pantalles protectores per distribuir als comerços locals.

- Tots els treballadors municipals també disposaran de pantalla protectora, havent-se adquirit 800 unitats.

- Lliurament de tauletes amb connectivitat a totes les residències d'avis de la població perquè els seus residents puguin estar connectats amb els seus familiars.

- Contribució a reduir l'escletxa digital en els infants més vulnerables perquè tinguin les mateixes oportunitats d'aprenentatge, amb l'entrega de 80 routers inalàmbrics de connexió wifi, així com d'ordenadors adquirits a través eReuse empresa d'economia social i solidària.

Sant Feliu Innova vol d'aquesta manera continuar aportant valor a través de la innovació social i en aquest cas també solidària, gràcies a tots i totes els que ho heu fet possible!

 

Notícies relacionades: 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar