Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2020 04:20:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

09/10/2020
Lectures: 85
El casal científic tecnològic "Any 2230-Programa Interestelar Artemis" guanyador d'un dels 3 premis finals Bitbot Challenge 2020

El passat mes de juny desde el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Fundació i2cat especialitzada en innovació i societat digital (organitzadors i promotors de la iniciativa Bitbot Challenge 2020), van llançar el repte de que els campus d'estiu poguessin inscriure's a una competició amb l'objectiu d'impulsar les activitats tecnològiques.

L'Ajuntament a través del programa Sant Feliu Innova va acceptar el repte i va impulsar un campus científic i tecnològic, inclusiu i amb perspectiva de gènere, juntament amb dues entitats locals, l'escola de programació, robòtica i pensament computacional CodeLearn Sant Feliu, i l'associació Crea Lleure, que treballa per un lleure educatiu i inclusiu per a tothom. També van participar persones voluntàries de la comunitat de persones emprenedores i innovadores de CO-Innova_LAB Sant Feliu.

Va resultar ser una activitat innovadora que proposava explorar la intersecció entre el lúdic i el tècnic amb la finalitat de generar un context d'aprenentatge significatiu a través de la innovació pedagògica així com la innovació tecnològica.

Els infants, adolescents i joves participants al "Campus 2230: Programa interestel·lar Artemis" van esdevenir veritables agents de canvi i emprenedores socials, compromesos amb la societat. Persones que no només estaven formant-se lúdicament sinó que també desenvolupaven projectes o idees que solucionaven petits problemes i reptes, i esdevenint referents locals d'un moviment global en el qual totes les persones són conscients del seu poder per millorar el món i actuen.

També van poder  treballar els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i l'Agenda 2030, adaptats al full de ruta del campus i amb activitats concretes. I tot això ha esdevingut en aquesta gran notícia: ser guanyadors d'un dels premis que atorga l'organització del projecte Bitbot Challenge 2020

El proper dia 19 d'octubre tindrà lloc l'acte, online, de lliurament dels 3 premis finals "BitBot Challenge 2020" presidit pel conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat Sr. Jordi Puigneró.

Estarem expectants per a saber el resultat final!!

Notícies relaciones:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar