Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 05:00:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

23/11/2020
Lectures: 156
L'INDI+CLUB es celebra a Sant Feliu de Llobregat, el proper 3 de desembre

L'IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació.

És també un Club de lectura, en què diversos membres del club presenten i comenten llibres que els han semblat rellevants en matèria d'innovació i transformació digital. 

Concretament es presenten tres llibres els quals es debaten amb el públic assistent.

En aquesta ocasió Sant Feliu de Llobregat ha estat l'Ajuntament seleccionat per co-organitzar juntament amb IND+I aquest esdeveniment, que tindrà lloc el proper dia 3 de desembre, a les 17 hores a CO-Innova_LAB (Torre del Roser), l'Oriol Bossa, Primer Tinent d'Alcaldia i President de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals en l'Ajuntament Sant Feliu de Llobregat serà qui doni la benvinguda.

Els tres llibres que es presenten són:

Chief Happiness Officer, o cómo crear valor en las organizaciones a través de las personas, de Lidia Alonso, presentat per l'Aitor Rivera, Regidor de d'Innovació i Tecnologies, Dret a l'Habitatge i Joventut l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

The new Green Deal, de Jeremy Rifkin, presentat Marcel Hidalgo, CEO de l'empresa WATTECO i participant a l'edició 2019 de la llançadora EXPLORER d'emprenedoria jove on va ser escollit finalista a la categoria Disruptive Technology Explorer Award amb el seu projecte basat en una plataforma virtual basada en blockchain per dinamitzar la transició energètica de pobles i ciutats de Catalunya, facilitant el finançament col·lectiu dels projectes energètics renovables de petita i mitjana escala.

Ciencia, Tecnología y Start-ups el presentarà el mateix autor, en Pere Condom-Vilà, director de l'Oficina de Recerca i Transferència de Tecnologia de la Universitat de Girona.

La moderació anirà a càrrec de la periodista santfeliuenca Mari Cruz Hernández Gibert, redactora en el programa "De Pe a Pa" (Las Mañanas de Radio1) i directora i presentadora de "Lletra Lligada" a Ràdio 4 (RNE)

Per respectar la normativa relacionada amb la pandèmia del COVID-19, l'esdeveniment tindrà un format híbrid: presencial amb un aforament reduït a un 30% de l'ocupació a l'espai de CO-Innova_LAB de la Torre de la Roser (i per tant amb un número màxim de 15 persones) i virtual, a través de la plataforma Webex.

Si vols assistir-hi en format presencial, inscriu-te en aquest enllaç, et recordem que les places són limitades i que es mantindran totes les mesures de seguretat.

Per assistir-hi virtualment a través de la plataforma Webex, aquí tens l'enllaç per inscriure't.

Actualment formen part de la xarxa de l'IND+I Club més de 300 persones de Catalunya, Euskadi i Madrid, i periòdicament es realitzen sessions del Club de lectura amb la voluntat de poder trobar un espai per intercanviar i reflexionar conjuntament sobre les últimes tendències en l'àmbit de la innovació i la indústria. Fins ara, més de 20 persones del Club de lectura han participat com a lectors/es per compartir algun llibre que havien llegit i discutir sobre la seva aplicació en l'àmbit on treballen.

Introduirà l'activitat, la santfeliuenca Anna Sanchez, CEO iTimes i membre del Consell IND+I.

IND+I és una iniciativa de l'Ajuntament de Viladecans, ACCIÓ, Diputació de Barcelona i AMB amb la col·laboració de diferents institucions i empreses i amb el suport de la Xarxa INNPULSO.

Seguim fent xarxa per la Innovació!

Notícies relacionades: 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior