Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 05:34:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

01/12/2020
Lectures: 350
Sant Feliu explicarà la seva lluita maker contra la COVID-19 a la JdIs 2020

Sota el lema 'El paper de la tecnologia i els Punt TIC en situació de pandèmia' la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2020 (JdIs 2020) convida a treballar nous reptes i desafiaments en xarxa. Se celebrarà del 9-18 de desembre en format virtual. 

El 2020 està sent un any de molts canvis, reptes i desafiaments. Des de la Xarxa Punt TIC, volen afrontar aquesta nova situació que ens ha tocat viure per continuar treballant des de la innovació social digital. 

A més de les jornades territorials es faran sessions obertes sobre experiències interessants que han tingut lloc el darrer any. Es presentaran, entre altres, propostes com l'impacte de la Covid-19 en les presones i solucions tecnològiques; solucions als processos de l'era digital amb empreses tecnològiques de l'àmbit social i cooperatiu; relacions i sinergies makers i propostes de mobilització social ciutadana com a part de la innovació social digital.

En la sessió oberta en format debat sobre "Makers vs. Covid-19: relacions i sinèrgies" comptarà amb la presència del santfeliuenc Daniel Cruz, membre de la cooperativa Tangencial, co-dinamitzador del Club Makers de Sant Feliu i coordinador a Catalunya del projecte coronavirusmakers.org i d'Aitor Rivera, regidor d'Innovació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat que va participar en la coordinació de la xarxa de voluntariat local amb la xarxa global coronavirusmakers i la transformació del Punt TIC CO-Innova_LAB Sant Feliu, a la Torre del Roser, en el node comarcal d'aquesta iniciativa. 

En aquesta taula rodona virtual es debatrà sobre: "Des de viseres de protecció per al personal sanitari fins a respiradors artificials, la fabricació digital ens ha descobert moltes possibilitats per a donar resposta a les necessitats que han sorgit amb la pandèmia de la COVID-19 i el treball que s'ha fet des dels moviments maker. Com han ajudat amb la situació de crisis sanitària? Com puc contribuir des del meu Punt TIC?" 
Esperem que aquesta convocatòria ens porti noves sinergies d'impuls de nous reptes com a xarxa Punt TIC.

Més informació:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior