Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2021 16:34:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

20/03/2021
Lectures: 260
Avui és el dia Internacional de la felicitat i Happiness Lab presenta els seus resultats!

Avui, dia 20 de març és el dia internacional de la felicitat i volem aprofitar per presentar els resultats del projecte de laboratori ciutadà "Happiness LAB: la xarxa ciutadana creativa i saludable" que va tenir lloc els passats mesos de novembre i desembre de 2020.

"Happiness LAB: la xarxa ciutadana creativa i saludable", va ser una iniciativa recolzada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb el suport de Medialab-Prado, el Ministeri de Cultura i Esport i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya dins del programa "Laboratorios ciudadanos distribuidos 2020". Una convocatòria que va coincidir en el temps de realització amb 60 laboratoris ciutadans en diferents tipus d'organitzacions i institucions d'Espanya i Llatinoamèrica. 

Es tractava de crear un espai per a la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat on es poguessin compartir idees, intercanviar experiències i coneixements que permetessin fer de la nostra ciutat una comunitat saludable, creativa i amb noves xarxes de col·laboració i participació.

Després de fer una crida a l'acció al mes d'octubre i novembre, per tal que les persones interessades presentessin les seves iniciatives, es van rebre 7 projectes dels quals finalment es van impartir 6 tallers amb la participació de 23 persones.

Els tallers virtuals impartits van ser:

  • Iniciació al lettering
  • Lectures en veu alta: la poesia i el seu poder evocador 
  • Nutrició – Estrès i Iridologia
  • Economia domèstica en temps de crisi
  • Claus pràctiques per a la gestió de la incertesa i la presa de decisions 
  • L'entorn del videojoc: La necessitat d'una ludoteca pública 

La opinió global dels participants en aquesta iniciativa ha estat molt positiva , aquest és el resultat de les enquestes:

L'impacte positiu d'aquesta iniciativa ens impulsa a continuar i a planificar la continuació i evolució d'aquest laboratori ciutadà.

Des de el programa municipal Sant Feliu Innova volem agrair a l'Anna, Txell i Maria, Mikel, Àngels, Francesc i Jennifer i Ana la seva implicació i els hi farem arribar a cadascun d'ells i elles la nostra moneda Social FELICIS.

Els "FELICIS" són el prototip de nova moneda social de la Comunitat CO-Innova Sant Feliu i el seu símbol és "CO".. Perquè el símbol "CO"? És el seu nom col·loquial i prové de la cultura CO: cocrear, col·laborar, compartir, cooperar...

Un Felici (CO) equival a 1 hora de col·laboració. Es tracta d'un valor basat en donar i rebre. De manera que estarem encantats de compartir aquest intercanvi que desitgem es produeixi ben aviat!

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior