Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2021 14:32:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

25/03/2021
Lectures: 279
Nova incorporació a l'equip de Sant Feliu Innova

Des de Sant Feliu Innova volem donar la benvinguda a Daniel Barahona que es va incorporar el dia  24 de març com a auxiliar administratiu en l'últim Pla d'Ocupació de "Suport a Serveis a la Ciutadania" dins del programa "Treball als Barris" subvencionat pel SOC.

Daniel començarà encarregant-se de donar suport logístic i de gestió al Pla d'Inclusió Digital així com als projectes i prototips incubats al programa Social Urban Lab com el del Centre d'Alt Rendiments en eSports Heron Sant Feliu o de les Residències CO-Innova. 

En concret, el seu suport al Pla d'Inclusió i Innovació Social Digital suposarà tant l'atenció a totes les persones de la ciutat interessades en els diversos tallers formatius d'inclusió digital que es portaran a terme al Punt TIC CO-Innova de la primera planta de la Torre del Roser, com tasques administratives generals derivades de la gestió d'aquests tallers formatius: inscripcions, seguiment documental i recopilació d'indicadors així com qualsevol suport possible a la resta de l'equip docent, coordinadors, serveis municipals i usuaris.

En Daniel és un jove polivalent en l'àmbit laboral ja que ha estat en d'altres ocasions a llocs similars atenent i ajudant a usuaris fins i tot impartint-los petits cursos i tallers relacionats amb les TIC, ofimàtica i informàtica en general. En altres sector ha fet de monitor/educador ambiental amb nens i adults, ha estat de teleoperador i fins i tot a desenvolupat tasques a l'àmbit de la restauració.

Li desitgem una molt bona i útil experiència i estem ben segurs que serà molt interessant tenir-lo col·laborant en aquest pla de xoc d'inclusió digital adreçat a combatre l'escletxa digital en els col·lectius més vulnerables i amb coneixement en l'ús de les TIC de la ciutat de Sant Feliu. La seva experiència prèvia pot complementar a la perfecció aquestes actuacions destinades a millorar l'accés a eines digitals, facilitar la capacitació de la ciutadania en el seu ús i garantir que els ciutadans i ciutadanes puguin accedir als serveis electrònics i tràmits en línia de l'Ajuntament.

Aquí podeu veure com en Daniel ja s'està familiaritzant amb el racó de Fabricació Digital de CO-Innova i ja està fabricant amb la impressora 3D alguns "Felicis", la moneda social per gestionar intercanvis entre la comunitat CO-Innova

Daniel, quines expectatives tens d'aquesta incorporació a l'Ajuntament de Sant Feliu?

"Crec que aquesta experiència em pot enriquir tant professionalment com personalment i com sempre m'agrada ajudar a les persones, estic en un bon lloc. Posaré tot de la meva part per fer-ho el millor possible i dono les gràcies a l'Ajuntament de Sant Feliu per aquesta oportunitat d'aprenentatge".


Impulsat i finançat pel: Servei d'Ocupació de Catalunya dins del projecte "Treball als Barris" i el "Ministerio de Trabajo y Economía Social".

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior