Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2021 15:25:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

22/06/2020
Lectures: 95
Sant Feliu Innova coordina un campus científic i tecnològic amb perspectiva de gènere

L'Ajuntament a través del programa Sant Feliu Innova impulsa un campus científic i tecnològic que es realitzarà a la Torre del Roser, al carrer de Joan XXII 14, del 13 de juliol fins al 7 d'agost.  Les organitzadores del campus són dues entitats locals, l'escola de programació, robòtica i pensament computacional CodeLearn Sant Feliu, i l'associació Crea Lleure, que treballa per un lleure educatiu i inclusiu per a tothom. També hi participaran persones voluntàries de la comunitat de persones emprenedores i innovadores de CO-Innova_LAB Sant Feliu.

La iniciativa es desenvoluparà des de diverses vessants experimentals com la discriminació positiva de gènere i el disseny co-creat. Durant la seva estada, nenes i nens aprendran robòtica, ciència i tecnologia amb metodologies d'aprenentatge gamificades, o a través d'una escape room en format joc de rol. També treballaran els objectius de desenvolupament sostenible i l'Agenda 2030, adaptats al full de ruta del campus.

L'aprenentatge s'articularà a través d'un relat de ciència ficció basat en la literatura dels segles XIX i XX, que incorpora elements del món cinematogràfic, la televisió i els videojocs amb un enfocament antibel·licista. Així, les i els participants tindran l'oportunitat de formar part del 'Programa Interestel·lar Artemis', una missió en què infants i joves aprendran a programar drons i petites aplicacions per a mòbil i tablet, dissenyar i imprimir en 3D les seves pròpies salvaorelles per a mascaretes o fabricar el seu propi videojoc, entre d'altres.

La creació d'aquest campus científic i tecnològic s'emmarca en el programa municipal de validació de prototips d'innovació urbana Social Urban Lab, i s'alinea també amb la competició Bitbot Challenge 2020, promoguda pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya. Les places becades són limitades, i es pot demanar més informació enviant un correu electrònic a l'adreça campus2230@gmail.com.

Aquesta acció "Transformant Sant Feliu: Promovent l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible" està subvencionada per l'Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona en el marc del programa "Agenda 2030 - Finançament per a l'alineament de polítiques locals amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible".

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior