Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2022 07:44:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Recta final del programa d'acceleració de videojocs PowerUp Sant Feliu

31/05/2021
Lectures: 1111
Recta final del programa d'acceleració de videojocs PowerUp Sant Feliu

Ja han passat més de 4 mesos des que vam donar el tret de sortida a PowerUp Sant Feliu, l'acceleradora de videojocs, i els projectes estan encarant ja la recta final del programa i preparant la presentació del proper divendres 11 de juny. En aquest temps han après molt  i han participat en diferents activitats. Aquí us les recordem.

El PowerUP Sant Feliu ha estat un programa intens. Després de la inauguració final el 14 de gener, els set equips seleccionats i 30 participants van començar la fase de formació en disseny, producció, màrqueting i perspectiva de negoci, involucrades amb el desenvolupament de videojocs i les seves perspectives comercials, impartida per professionals en actiu i referents en el sector gaming.

I què han après? Doncs disseny i producció de videojocs de la mà dels docents Héctor Fuster i David Jaumandreu; màrqueting i negoci amb Raúl Garcia i Sandra Samper; narrativa amb Tatiana Delgado; programació per a multijugador de la mà de Daniel Parra; UX/UI amb en Jaume Mora. Un programa coordinat per Daniel del Olmo, docent i investigador de l'ús dels videojocs com a eina pedagògica.

I, a més, per poder avançar i evolucionar els seus projectes, un cop finalitzades les 60 hores de formació al mes d'abril, van començar a treballar individualment amb 12 hores de mentories específiques per als seus projectes.

Amb tot això, el proper divendres 11 de juny ens presentaran en el Demo Day final els projectes definitius i els tres millors aconseguiran de premi la participació en una fira internacional reconeguda del sector. 

Us recordem els projectes? 

  • EOS (FESTIMA GAMES): Una aventura narrativa de trencaclosques i d'aventura, que ens posarà en la pell d'un nen l'objectiu del qual serà evitar l'extinció d'una antiga civilització. 
  • CREA TU AVENTURA (LANYUESTUDIO): No proposa un videojoc a l'ús sinó una eina per a crear històries i gaudir amb les creades per altres usuaris. 
  • SURFACE RUSH (DRIMTIGAMES): Un arcade de 72 nivells per recórrer les profunditats marines en la cerca de monedes i altres col·leccionables.
  • MODEL HUMAN (ROBERTO SERRANO): Un joc de trencaclosques en el que haurem de programar el nostre amic robòtic per resoldre tots els trencaclosques.
  • LANIAKEA (PURPLETGAMES): Arcade per explorar un món en perspectiva isomètrica, acompanyats d'una música envolupant i una estètica low poly.
  • AYA (500 MILES STUDIO): La importància de la memòria per un malalt d'Alzheimer que haurà de de resoldre els comptes pendents amb els fantasmes del seu passat.
  • MCSPACE COLESSEUM (DROWSY_WHALE): Un dungeon-Crawler rogue lite q en el qual es proposa la cooperació de fins a quatre jugadores.

Molta sort a tots! Segur que els projectes seleccionats per aquest premi final aprofitaran bé aquesta oportunitat.

El programa PowerUp Sant Feliu ha estat un programa pilot de col·laboració público-privada, emmarcat dins la iniciativa "Social Urban Lab" que es promou des del programa municipal Sant Feliu Innova, per a la validació de prototips d'innovació urbana i està impulsat per ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, i pel Club Media Sant Feliu d'Innovació ciutadana.

PowerUp Sant Feliu s'emmarca en l'objectiu de ciutat de fer dels videojocs, els eSports, l'audiovisual-media i l'oci digital interactiu un sector tractor de l'economia taronja, indústries culturals i creatives digitals, a Sant Feliu.

 

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior