Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2022 08:30:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Èxit de participació en els primers cursos del Pla d'inclusió Digital

07/06/2021
Lectures: 1417
Èxit de participació en els primers cursos del Pla d'inclusió Digital

Fa tres setmanes, vam iniciar les formacions en habilitats i competències digitals bàsiques del Pla d'Inclusió Digital, una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Feliu contemplada dins del Pacte de Ciutat.

A dia d'avui ja s'han realitzat quatre cursos i s'han format més de vint persones les quals han après a utilitzar un ordinador de manera pràctica, a fer cerques diverses a Internet, utilitzar les eines per a fer videoconferències, l'ús i la gestió del correu electrònic, etc.

En Daniel Barahona, facilitador del Pla d'Inclusió Digital afirma: "S'han emplenat tots els cursos de juny i juliol més ràpid de l'esperat, el projecte ha començat amb molt d'èxit, només cal adonar-se que els primers dies de cada curs, els usuaris i usuàries ja s'interessen per les properes formacions".

Des de CO-Innova_LAB Sant Feliu es treballa estretament amb diversos departaments i unitats de l'Ajuntament com Serveis Socials, el Programa Municipal de Persones amb Discapacitat, el Servei Local d'Ocupació i el SPAAI Mirabolà, entre d'altres. Des dels propis departaments, treballen per detectar necessitats i/o interessos formatius en l'àmbit digital per tal de capacitar a la ciutadania en l'ús de les TIC, especialment les persones amb major risc d'exclusió social i en situació de vulnerabilitat.

José i Núria, capacitadors digitals de l'agent d'economia social i solidària comarcal Solidança, són els encarregats d'impartir aquestes formacions: José Gaya és formador especialitzat en les TIC en general amb molts coneixements en infinitat de temes, de programes i aplicacions, i molta experiència com a docent amb col·lectius diferents. Núria Hernàndez és educadora social, i gairebé sempre s'ha dedicat a l'àmbit digital, treballant amb l'Ajuntament de Sant Feliu en ocasions anteriors; els últims cinc anys ha treballat al Punt Connecta de l'Esplai Diversitat Lúdica on ha agafat la major part de la seva experiència i formació en el sector digital i docent.

El cursos que s'estan impartint en aquest moments (31 de Maig al 9 de Juny) són:

  • ALFABETITZACIÓ DIGITAL (9:30h a 11:30h)  
  • INFORMÀTICA BÀSICA I TRAMITACIÓ (11:30h a 13:30h) 

Per a més informació, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d'atenció: 10 a 14 hores).

El Pla per a la Inclusió Digital de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat és una iniciativa impulsada de l'àmbit municipal de projectes transversals i el programa municipal d'innovació CO-Innova_LAB Sant Feliu.

Aquest projecte es porta a terme amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla ApropAMB.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior