Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 09:17:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

El Centre d'Alt Rendiment Heron Esports Sant Feliu s'omple d'activitats durant la Festa de Tardor 2021

11/10/2021
Lectures: 424
El Centre d'Alt Rendiment Heron Esports Sant Feliu s'omple d'activitats durant la Festa de Tardor 2021

A CO-Innova_LAB juntament amb el C.A.R. Heron Esports Sant Feliu hem començat una setmana plena de videojocs, novetats i sorpreses. 

Som coneixedors de la importància que té el centre per a la ciutat, però què significa aquest espai per als joves? La presidenta de l'associació SF Lighteens, Júlia Núñez ens comenta que el C.A.R. per al seu l'equip era una cosa gairebé imprescindible, un lloc que ha permès realçar el sentiment d'equip, d'estar, d'entrenar i jugar totes juntes.

Ens explica que senten gratitud per l'espai, ja que ajuda a fer que els jugadors i jugadores es motivin i sentin que estan fent una aportació per al poble. També expressa la importància del C.A.R. a la ciutat, ja que aporta el reconeixement dels eSports per part de les institucions i apropa a poc a poc a la societat a aquest esport com un més, amb els seus esforços, aficions i un espai on poder jugar.

El centre d'alt rendiment Heron Esports Sant Feliu és un espai que en temps de competició està reservat pels clubs. Concretament aquesta setmana, el dilluns 4 i el dimecres 6 d'octubre els SF Lighteens van poder jugar la quarta i cinquena jornada de la Lliga Catalana League of Legens Òmnium Ponent amb els CBQ i els SDK respectivament.

Els SF Lighteens s'estan donant a conèixer i encara que el nivell de la competició és molt alt, tenen la confiança d'aprendre d'aquesta participació i pretenen entrenar molt dur per continuar creixent. Tot i així comenten que és una experiència magnífica, una oportunitat per jugar tots junts i estan més motivats que mai.

Un valor afegit d'aquesta oportunitat és que estan creant molt contingut a xarxes, incrementant interaccions entre els jugadors i aprofitant per fer xarxa amb diferents agents del sector.

A més a més amb motiu de les Festes de Tardor, aquest diumenge ha tingut lloc una jornada molt especial a càrrec dels SF Lighteens al C.A.R. Heron Sant Feliu, la SF Gaming Party, que ha estat, després de més d'un any sense esdeveniments presencials, un dia únic.

Els assistents també van poder participar en els tornejos 1v1 de League of Legends, que es tradueixen en festes dels eSports, amb els casters Lena i Dondegentes presents a la sala i amb transmissió en directe des de Twitch per a totes aquelles persones que no van poder assistir. 

Un esdeveniment que va comptar amb sortejos i premis per a tots aquells fanàtics de LoL i també pels que no ho són, amb jocs de taula i diferents activitats per passar una molt bona tarda de festa. 

I finalitzarem aquest programa de tardor amb dos dies plens d'emoció i adrenalina, els propers 12 i 13 d'octubre amb la jornada 6 de la Lliga Catalana Òmnium Ponent amb dos videojocs molt populars: el Valorant i el League of Legends amb  casteig presencial al C.A.R. Heron Esports  Sant Feliu.

Aquestes festes de tardor s'esdevenen un altaveu molt important per apropar a la ciutadania aquesta aposta que des de l'ajuntament es vol fer pels videojocs, per la innovació i per les bones pràctiques en aquest àmbit.

No dubteu en demanar informació sobre el C.A.R Heron Esports Sant Feliu així com visitar l'espai, l'Albert Carpi (director de projectes a HERON Sant Feliu)  és un amfitrió excel·lent.

 

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior