Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/10/2021 02:39:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Visita de l'Ajuntament de Mataró a CoInnova-Lab per compartir coneixement sobre laboratoris ciutadans

13/10/2021
Lectures: 146
Visita de l'Ajuntament de Mataró a CoInnova-Lab per compartir coneixement sobre laboratoris ciutadans

Dies enrere vam tenir la visita a CoInnova-Lab de representants de l'Ajuntament de Mataró  interessats en conèixer les nostres instal·lacions i els projectes del programa Sant Feliu Innova.

Aitor Rivera, regidor de Comerç i Turisme, Dret a l'Habitatge, Joventut i Innovació i Tecnologies, Mario Alguacil director d'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals i l'equip tècnic de Sant Feliu Innova van rebre a la delegació de l'Ajuntament de Mataró, formada per Jordi Tarradelles, tècnic de Participació i un equip de tècnics del Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana.

A Mataró, estan treballant l'obertura d'un nou equipament, que a banda de tenir una part important d'assistència a la ciutadania entesa com una fórmula millorada de les oficines d'atenció ciutadana, contempla dues potes més: la de laboratori, tant per a la ciutadania com per a la pròpia administració, i la de la participació ciutadana. L'objectiu és aconseguir una centralitat diferent, amb una nova manera de relació entre l'administració municipal i la ciutadania.

Durant la visita, els tècnics de Sant Feliu Innova van ensenyar les instal·lacions de l'edifici CO-Innova_Lab i en van explicar els seus usos, com el del C.A.R. HERON Sant Feliu, el centre d'alt rendiment focalitzat en els e-Sports, i els espais habilitats per emprenedors i innovadors del municipi dins el projecte "INnòmades". 

Tant Mataró com Sant Feliu formen part  de la Xarxa Innpulso ? Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació, promoguda pel Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya, i que aglutina ciutats que volen avançar en la definició i aplicació de polítiques locals innovadores. 


 

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior