Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 08:55:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Presentació dins les Festes de la Tardor del "Correfoc Simulator", el videojoc sobre l'imaginari tradicional de Sant Feliu guanyador de la PowerUp Jam.

20/10/2021
Lectures: 283
Presentació dins les Festes de la Tardor del "Correfoc Simulator", el videojoc sobre l'imaginari tradicional de Sant Feliu guanyador de la PowerUp Jam.

De festa a festa. A la PowerUp Jam de les Festes de Primavera vam escollir el millor videojoc que integrava l'imaginari tradicional de Sant Feliu i ha estat ara, emmarcat dins les activitats de les Festes de Tardor, que hem pogut conèixer el desenvolupament final del projecte.

El bestiari de la garsa i el drac de Sant Feliu són els protagonistes del "Correfoc Simulator", el videojoc ideat per en Roberto Serrano i que es va presentar el passat 7 d'octubre dins l'espai de La Nau. El creador del joc, Roberto Serrano, va venir a presentar-lo en un acte obert a la ciutadania i que va comptar amb la presència dels regidors  Aitor Rivera, regidor de Comerç i Turisme, Dret a l'Habitatge, Joventut i Innovació i Tecnologies, i Manel Martínez, regidor de Cultura i Memòria Democràtica, Seguretat Ciutadana, Organització i Personal.

Roberto Serrano va ser participant del programa PowerUP, programa d'acceleració de projectes d'emprenedoria relacionats amb els videojocs i l'oci digital interactiu, que va tenir lloc durant el primer semestre de 2021 i que s'engloba dins el programa municipal de validació de prototips d'innovació urbana "Social Urban Lab" de Sant Feliu Innova , i on el seu projecte Model Human va ser un dels tres videojocs premiats per participar  a la Fira Internacional Devcom NRW Indie Expo 2021.

Després de la presentació, les persones assistents a l'acte van poder testejar el joc, que quedarà insta.lat a La Nau perquè les escoles i la ciutadania hi puguin jugar. En aquest vídeo podeu veure en què consisteix el nostre "Correfoc-Simulator".

Aquesta és una activitat més que s'emmarca en la voluntat de potenciar i consolidar a la nostra ciutat projectes d'economia taronja (indústries culturals i creatives digitals), especialment centrada en un dels dos àmbits emergents d'especialització intel·ligent innovador local: el sector audiovisual i media, amb forta tradició a la ciutat i molta vinculació a l'economia social, i el sector dels videojocs i els eSports.  


Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior