Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/01/2022 06:25:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Participació de Sant Feliu a la V edició de la jornada Innpulso Emprende

25/11/2021
Lectures: 544
Participació de Sant Feliu a la V edició de la jornada Innpulso Emprende

Realitzada el passat mes de novembre a l'espai Cubic de Viladecans en el marc de la celebració de la Smart City Expo de Barcelona i dins  la Missió de Ciutats Climàticament Neutres que impulsa la Comissió Europea. 

Aquest acte ha estat  organitzat per la Xarxa Innpulso amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans i  ha comptat amb la participació de 33 municipis que han presentat les seves empreses més innovadores en format elevator pitch, en el que cada alcalde o alcaldessa presentava al projecte emprenedor del seu municipi. 

En la seva intervenció, l'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, ha destacat l'aposta que fa la ciutat en matèria de programes d'emprenedoria i talent jove des de fa temps, amb les primeres edicions dels programes Yuzz i Explorer fins arribar a l'aposta actual pel sector dels videojocs i els e-sports. El programa Sant Feliu Innova i el seu laboratori d'experiències,  CO-Innova-LAB,  permet tenir a la ciutat una eina facilitadora i democratitzadora de la innovació, apropant-la a la ciutadania amb una triple dimensió: social, metodològica i digital.

Tot seguit, ha presentat a Watteco i al Marcel Hidalgo, CEO i Cofundador d'aquesta cooperativa i que en la darrera edició del programa Explorer a la nostra ciutat va classificar-se com a finalista en la categoria  Disruptive Technology Explorer Award. Watteco és un projecte que uneix finances i energies renovables, ajudant a les comunitats locals a finançar la transició energètica de manera participativa. 

En el següent vídeo podeu veure com ha estat aquesta intervenció:

Després de les presentacions, la Secretaria General d'Innovació del Ministeri de Ciència i Innovació, Teresa Riesgo, va fer lliurament dels premis al projecte més innovador en l'àmbit de la innovació social i que va ser per l'empresa Integrados, de Villena (Alacant), mentre que en el camp de la innovació Tecnològica el guardó va ser per l'empresa Alterity, de Barakaldo (Biscaia).

Amb aquestes jornades la Xarxa Innpulso vol treballar en generar un apropament entre  les empreses més innovadores del territori nacional, potenciar l'intercanvi d'experiències en la promoció i el suport a la innovació des de l'administració i promoure les pimes innovadores dels municipis i donar-les-hi visibilitat per facilitar-los l'accés a mercats potencials i possibles inversors.

Més informació:

https://www.elperiodico.com/es/viladecans/20211116/v-edicion-innpulso-emprende-acoge-12857430

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior