Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/01/2022 05:58:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu tindrà la primera estació d'estreaming pública i punt LILA

22/12/2021
Lectures: 528
Sant Feliu tindrà la primera estació d'estreaming pública i punt LILA

El C.A.R. Heron Esports Sant Feliu amb col·laboració amb NZXT Espanya inauguren a Sant Feliu la primera estació d'estreaming pública a Espanya que, a més, serà també un punt lila

NZXT, empresa líder en fabricació de desenvolupament de hardware per PC gaming potenciat amb software, assistirà el 22 de desembre a les 18 h a la inauguració que es farà de l'estació d'estreaming a la Torre del Roser, la primera a tot l'estat que oferirà un servei públic, fruit d'una col·laboració amb el Centre d'Alt Rendiment C.A.R. Heron Esports Sant Feliu 

Què és una estació d'streaming pública? Una estació d'streaming és un lloc on hi podeu trobar tot el material necessari per fer retransmissions en directe (ràdio, podcasts)  o gravar vídeos per internet (Youtube, twitch). Pensem en ordinador, càmera, micròfon, llums, perifèrics, …, tot el que faci falta! I a Sant Feliu serà pública, és a dir, estarà a l'abast de qualsevol persona de Sant Feliu que vulgui utilitzar-ho. A més a més. s'organitzaran tallers i cursos per aprendre a utilitzar-ho i millorar les habilitats requerides per fer streaming.

Una proposta pionera a Sant Feliu i que consolida l'aposta de la nostra ciutat per desenvolupar el sector de l'economia taronja creativa digital.

Però a més, el centre serà un punt lila permanent d'atenció, informació i ajuda contra la violència sexista als esports electrònics, un dels sectors més masculinitzats però on les dones comencen a obrir-se camí. 

Durant la inauguració coneixerem les novetats que ens portarà el 2022 i podrem gaudir d'una xerrada per a pares i mares per conèixer "A què juguen els nostres fills?". 

La creació d'aquest punt lila encaixa amb l'estratègia de visibilització de la dona en l'entorn tecnològic que s'està desenvolupant a Sant Feliu amb la creació també de Fem PowerUp, programa d'acceleració/incubació de projectes d'emprenedoria relacionats amb els videojocs i l'oci digital interactiu format completament per dones, tant en el rol de mentores com de participants i mentoritzades.

Apropeu-vos a la Torre del Roser per conèixer totes les iniciatives que s'hi estan desenvolupant! 

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior