Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2022 13:26:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Un joc de rol per acabar els tallers "Jugant Sant Feliu".

10/01/2022
Lectures: 1047
Un joc de rol per acabar els tallers "Jugant Sant Feliu".

Aquest dissabte ha estat el darrer dels tallers de l'activitat "Jugant Sant Feliu" en la que s'ha desenvolupat un videojoc basat en la història de Sant Feliu.

Després de crear la setmana passada el nostre objecte màgic en forma d'escultura i els vestuaris adients als nostres personatges, ara ha estat el moment de posar-ho tot en marxa experimentant un joc de rol ritual.

Els participants al taller s'han transformat així en personatges del joc, connectat amb el món digital mitjançant la instal·lació escultòrica que van crear fa una setmana. I amb aquest joc ritual ha acabat una activitat entretinguda, innovadora i creativa que ens ha ocupat durant 6 sessions de dissabte a la Torre del Roser. Amb el fil conductor de buscar la resposta a "Què és Sant Feliu de Llobregat?" els propis veïns de la ciutat han creat un videojoc col·laboratiu integrant part de la seva història.

Els tallers jugant Sant Feliu han estat fruit d'una iniciativa de dos dels INnòmades de Co-Innova_LAB, el Mikel i la Pamela, dins del projecte de validació de prototips d'innovació urbana "Social Urban Lab" de Sant Feliu Innova. L'experiència ha vinculat l'exploració de la identitat, la comunitat, la creació artística i les noves tecnologies. 

El projecte "Social Urban Lab" promou stages d'innovació a la Torre del Roser per a donar suport al desenvolupament de projectes d'iniciatives d'innovació social i emprenedoria innovadora de sectors estratègics per a la ciutat (economia taronja digital i indústries culturals i creatives, sector sociosanitari i economia platejada, economia del coneixement ...) a través de la cessió d'espais, per al seu ús temporal, mitjançant la contraprestació amb Felicis, la moneda social per gestionar intercanvis entre la comunitat CO-Innova. 

Si teniu al cap algun projecte innovador, multidisciplinari, amb capacitat de generar metodologies col·laboratives i de dinamitzar comunitats, també podeu ser INnòmades

Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres al correu tic@santfeliu.cat 


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior