Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2022 13:05:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu rep una subvenció de la Xarxa Innpulso per contractar un agent d'innovació

17/01/2022
Lectures: 656
Sant Feliu rep una subvenció de la Xarxa Innpulso per contractar un agent d'innovació

Sant Feliu ha estat una de les 54 localitats espanyoles que rebran una subvenció econòmica per tal de contractar un/a agent d'innovació.

Aquesta figura especialitzada promourà el desenvolupament de projectes d'innovació digital, la licitació d'iniciatives de compra pública innovadora, plans de sostenibilitat, estalvi energètic o economia circular, així com l'emprenedoria tecnològica i social local

A la darrera reunió de la Xarxa Innpulso el passat desembre a Madrid la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, va anunciar que el 86% dels ajuntaments de la Xarxa Innpulso havien sol·licitat aquesta subvenció. El 12 de gener es va aprovar aquest ajut per a 54 municipis de la Xarxa.

A més a més de Sant Feliu, altres municipis del Baix Llobregat han estat beneficiaris d'aquesta subvenció, com Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Boi De Llobregat i Viladecans.

Sant Feliu és membre de la Xarxa Innpulso des que va rebre la distinció de "Ciutat de la Ciència i la Innovació" atorgada per la Secretaria General de Ciència, Tecnologia i Innovació del Ministeri d'Economia i Competitivitat a finals del 2014. Des de llavors, la ciutat no ha deixat de participar en les diferents activitats de la xarxa, com les jornades Innpulso Emprende, en les que ha anat acompanyada de les diferents iniciatives emprenedores que s'han impulsat des de la ciutat, com Watteco, Nixi for children o Allergeneat. També ha rebut diferents reconeixements de la xarxa, el darrer com a exemple de bones pràctiques d'innovació relacionades amb la Covid-19 per tota la tasca feta a l'edifici de CO-Innova_LAB com a node de muntatge, desinfecció i embalatge de viseres per a personal sanitari.

De cara al 2022 el pla de treball de la Xarxa Innpulso continuarà avançant en les línies de treball del Pla General 2020-2023 i que donen continuïtat als eixos prioritaris del darrer exercici: polítiques socials, territoris, polítiques econòmiques i governança intel·ligent.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".


Més informació:

Un total de 54 municipios de la Red Innpulso recibirá ayudas para contratar agentes de innovaciónNotícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior