Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2022 13:15:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Finalització i valoració del taller "Brodat digital des d'un centre d'innovació urbana"

12/05/2022
Lectures: 74
Finalització i valoració del taller "Brodat digital des d'un centre d'innovació urbana"

Després del tancament de la MW Sant Feliu 2022, venen les valoracions i aquí us comentem l'activitat del "Brodat digital des d'un centre d'innovació urbana": Sant Feliu Innova va tornar a encertar amb la programació d'aquesta activitat, al permetre apropar una activitat tradicional com és el brodar a mà, cap a un escenari de mecanitzat digital on les assistents i participants van comprovar com la tecnologia no ha d'espantar, si no al contrari, ha de ser un facilitador per a realitzar o seguir realitzant activitats diàries com és un brodat.

Amb aquesta activitat es va apropar la tecnologia a la ciutadania en un entorn digital que majorment desconeixien existís fins ara. Es tornava a demostrar que la digitalització és un fet i que no sols implica transformar un procés a format digital, si no que també es poden adaptar noves maneres de planificar, dissenyar i de produir, gracies a la transformació digital.


L'activitat que es va programar amb una durada de dues hores, va quedar curta de temps. Des del primer moment i començant amb breu introducció a la teoria de la tecnologia, el programari i la màquina brodadora digital, es va passar directament a la part pràctica. Primer amb elaboració de dissenys de diferents models de brodats, i després amb la connexió del programari, on s'havien fet els dissenys, amb la brodadora perquè aquesta els implementés. Entre mig, tot tipus d'explicacions i formació per treure de la brodadora el màxim profit.

Al final de l'activitat, cada participant va poder endur-se a casa diferents mostres de brodats sobre diversos panys tèxtils. També ressaltar en la valoració de les participants, com es pot combinar l'experiència de gent gran amb la de gent més jove que tenen més per la mà l'ús de maquinària i programari digital, i en canvi la gent gran com explicaven com ha de ser una brodat amb diversos colors i filatures.

 

 

Per part del formador, en la seva valoració va destacar que s'observava molt interès per conèixer les noves tecnologies que impulsen la innovació digital i que en aquesta experiència va ser major el nombre de dones interessades que el d'homes. Pot ser com a una conseqüència clara dels rols que fins ara estan associats a activitats com el brodar.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"


"Mobile Week és una iniciativa de la Mobile World Capital"


Noticies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior