Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2022 13:36:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Finalització i valoració activitat  de la Mobile Week Sant Feliu 2022 "A que juguen les nostres filles i fills"

12/05/2022
Lectures: 74
Finalització i valoració activitat  de la Mobile Week Sant Feliu 2022 "A que juguen les nostres filles i fills"

Després del tancament de la Mobile Week Sant Feliu 2022, venen les valoracions i aquí us comentem sobre l'activitat "A què juguen les nostres filles i fills en els videojocs?": Una activitat de divulgació i de pràctica per transmetre diversos aspectes, molts d'ells desconeguts pels pares i mares, que van associats als videojocs amb els que juguen els nostres fills i filles.

En aquesta xerrada vam descobrir moltes de les "soft skills" que moltes vegades passen desapercebudes i formen part d'una important formació i adaptació d'habilitats i aptituts que es desprenen de jugar amb videojocs. Va ser molt interessant veure, provar i practicar amb aquestes "soft skills". Aquesta part liderada per l'associació Santfeliuenc Lighteens va ocupar la primera hora de l'activitat d'aquella tarda. Els assistents i participants que vàren provar si realment tenen o veuen que en els videojocs s'estimulen aquests "perfils tous", es varen sorprendre al reconeixer que tenien alguns d'ells i que fins a les hores no s'havien adonat.


En la segona part es va tractar com identificar i entendre les classificacions, principalment regulades per la norma PEGI europea, que acompanyen als videojocs. Videojocs de diferents categories com acció, aventura, arcade, esportiu, estrategia, simulació,  joc de taula, joc musical, RPG...

Va sorprendre com la informació que teníem en general no era completa i molta de les característiques d'aquestes recomanacions no eren prou conegudes pels pares, mares i propis usuaris dels videojocs. Els assistents i participants van valorar molt positivament conèixer, arrel de la detallada explicació que va donar Albert Carpi (director del C.A.R. Heron), quines eren les diferències i interpretacions de cada norma i recomanació. Una classe magistral sobre com entendre la classificació d'un videojoc.

Al final, assistents i participants a l'activitat van sortir amb un major nivell de coneixement del que tenien abans de l'activitat. Una bona valoració per tant, com a conclusió d'haver programat aquesta activitat. Els formadors/ponents tant de SF Lighteens com del CAR Heron per la seva banda van valorar també molt positivament aquesta activitat i recomanaven seguir-ne fent alguna altra per tal de seguir educant i transmetent aquests valors dels videojocs, per evitar confondre a pares i mares que sols veuen aspectes que poden ser negatius amb l'ús dels videojocs com a recurs d'oci. També es va destacar en les valoracions, que el nombre d'assistents no va ser tant nombrós com s'hagués desitjat i per tant d'aquí l'interès de seguir divulgant aquests continguts per arribar al màxim de pares i mares.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".


"Mobile Week és una iniciativa de la Mobile World Capital"


Noticies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior