Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2022 12:50:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Finalització i valoració de l'activitat "Guerrilla audiovisual" de la Mobile Week Sant Feliu 2022

13/05/2022
Lectures: 72
Finalització i valoració de l'activitat "Guerrilla audiovisual" de la Mobile Week Sant Feliu 2022

Després del tancament de la MW Sant Feliu 2022, venen les valoracions i aquí us comentem sobre l'activitat: "Guerrilla audiovisual":  Una més de les activitats programades des de Sant Feliu Innova per a la Mobile Week Catalunya 2022. Activitat relacionada amb la temàtica de: Construir el futur: Cultura i creativitat, entreteniment i nous mitjans digitals. Una de les 3 categories sobre les que gira aquesta Mobile Week Catalunya 2022.

En aquest taller els joves participants van rebre en una primera fase, conceptes teòric-tècnics per tal d'aprendre i assumir la base necessària per editar un vídeo personal, que després poguessin transformar (per exemple com a marca personal), o bé per simplement pujar-ho a les xarxes socials. Seguint en tot moment, pel disseny, planificació i producció del vídeo, les pautes d'un guió professional impartit per la formadora Beatriz Pérez (@biivisual) de Biivisual.

 

         

 

Durant aquesta exposició, la formadora va aprofitar per gravar-la i després ser publicada a Tiktok. On també explica com editar un vídeo de Tiktok  (gravació que podreu trobar a @h20.historias.ocultadas). Seguidament a la part més teòrica, van passar a la pràctica amb la utilització de diferents dispositius de gravació (mòbil, càmeres IP amb protocol RTSP, càmera amb opció gravació vídeo,..), oferint als joves practicar i veure els diferents formats i resultats que s'extreien d'aquell dispositiu.

 

Al llarg del matí van realitzar-se varies gravacions i aquestes, després de les 4h del taller, es van pujar a xarxes socials mitjançant utilització de la connectivitat Wi-Fi municipal Wifi4EU. Xarxa subvencionada per un programa europeu on la Comissió Europea vol promoure la connectivitat Wi-Fi gratuïta pels ciutadans i visitants als espais públics. Connectivitat que va fer possible aquesta publicació i difusió dels vídeos realitzats durant el taller. Experiència també afegida a la producció del vídeo.

 

A la cloenda del taller els joves van valorar com important haver assolit aquests coneixements i pràctica. Descobrint en el taller, com es realitza un vídeo en un format més seriós i professional. Sent aquest aprenentatge i experiència el que es van emportar d'aquesta activitat. 
La valoració per part de la formadora va ser que el taller va ajudar a transmetre coneixements, aprenentatge, valors, consciència... en la producció de vídeo i publicació a mitjans de comunicació.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".


"Mobile Week és una iniciativa de la Mobile World Capital" 


Noticies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior