Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2022 13:36:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Recolzament de Sant Feliu al 10è Aniversari de la Xarxa d'Innpulso

06/07/2022
Lectures: 456
Recolzament de Sant Feliu al 10è Aniversari de la Xarxa d'Innpulso

Dilluns 4 de juliol de 2022, va tenir lloc la reunió anual de les ciutats de la Red Innpulso. Es va realitzar al Ministerio de Ciencia y Tecnología, a Madrid, sota la presidència de la ministra de Ciencia e Innovación, Diana Morant. 

Sant Feliu de Llobregat va participar com a membre de ple dret, la primera Tinenta d'alcaldia, Lidia Muñoz, el Director de l'Àrea de Govern Obert, Mario Alguacil, l'Agent d'Innovació Local, Lidia Alonso i l'Agent d'Innovació, César Catalán, van ser els representants del nostre municipi en aquesta diada.

Va ser una jornada interessant, on conèixer nous projectes d'innovació i metodologies de treball d'altres ciutats, i on vam poder exposar els projectes d'innovació que estem portant des de Sant Feliu Innova. 

En concret, la Red Innpulso reuneix els municipis que han estat reconeguts pel Ministeri de Ciència i Innovació com a 'Ciutats de la Ciència i la Innovació' pel seu compromís amb la R+D+I a través de polítiques locals i pel seu suport a empreses amb un fort component científic, tecnològic i innovador.

 

Els diferents Agents Locals d'Innovació de la xarxa van tenir una reunió amb la Secretària General de Innovació per compartir inquietuds i reptes. Després de l'acte es van produir diferents contactes informals per conèixer les experiències dels municipis i exposar tota la feina que estem fent des de Sant Feliu Innova. La rebuda de les nostres experiències va ser molt positiva per parts dels altres agents. 

El Ministeri de Ciència i Innovació ha previst una inversió d'uns 12 milions d'euros per a la contractació d'agents locals d'innovació als ajuntaments de la Red Innpulso amb l'objectiu de reforçar les capacitats de gestió de les polítiques d'innovació en l'àmbit local.
La Red Innpulso és un fòrum de trobada entre ajuntaments, dirigit a potenciar la seva col·laboració en matèria de polítiques innovadores i avançar així cap a un model de ciutat més verd i resilient, amb un nivell més alt de cohesió i igualtat.


"Aquesta acció està subvencionada pel Ministeri de Ciència i Innovació - Govern d'Espanya"


Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior