Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2022 13:37:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Una desena de nens i nenes participen al CAR Heron Sant Feliu a un taller de videojocs organitzat per SFLighteens

02/08/2022
Lectures: 202
Una desena de nens i nenes participen al CAR Heron Sant Feliu a un taller de videojocs organitzat per SFLighteens

Fa pocs dies, a l'edifici CO-Innova, hem rebut la visita dels nens i nenes del casal d'estiu organitzat pel Santfeliuenc FC. Gràcies a la col·laboració del Centre d'Alt Rendiment en esports electrònics (C.A.R.) Heron Sant Feliu" i el club d'eSports SF Lighteens, els participants han pogut viure l'experiència de convertir-se en veritables gamers.

Els nens i nenes han jugat a videojocs utilitzant tot l'equipament que fan servir els gamers professionals: equip informàtic d'última generació adaptat per jugar a videojocs, auriculars, micròfons, ratolins, teclats i cadires especials per gamers, etc. D'aquesta manera han aconseguit viure una experiència totalment inmersiva dins de les partides de videojocs que han jugat. A més a més, a través dels auriculars i els micròfons han pogut comunicar-se i fer estratègies entre els companys dels equips que han format jugant a la mateixa sala.

Els nois i noies participants, tot i que eren d'edats diverses (entre 6 i 12 anys), han jugat en igualtat de condicions i fins i tot s'ha donat el cas d'algunes partides on els més petits aconseguien els millors resultats. Tots han gaudit molt de la jornada i els crits d'emoció i l'adrenalina dels jugadors han envaït la sala del CAR Heron.  

També hem parlat amb la Júlia Núñez i el Rubén Olivas, fundadors de SF Lighteens i organitzadors del taller qui ens comenten el plantejament de l'activitat: 

Júlia i Rubén, amb quin objectiu heu organitzat aquesta activitat? 

La nostra proposta ve enfocada a oferir als nens i nenes del casal Santfeliuenc FC una activitat alternativa que surt del programa marcat de jocs relacionats amb futbol tradicional. Que els nens coneguin l'experiència de jugar a videojocs com si fossin professionals i treballin habilitats (soft skills) que inclús els servirà per aplicar en la competició futbolística. 

Quines habilitats creieu que s'adquireixen jugant a videojocs? 

En el cas del Rocket League que és un dels videojocs al que han jugat es reforça el treball en equip i la comunicació ja que han de crear estratègies i tàctiques amb els companys per tal d'aconseguir marcar gol i la victòria del partit. Jugant al Fall Guys es treballa l'atenció, la concentració i la coordinació entre d'altres, perquè l'objectiu del joc és arribar entre els primers o quedar l'últim supervivent al final de la partida i sense les capacitats abans descrites no es pot aconseguir.  

Com valoreu l'experiència? 

Estem molt contents amb el desenvolupament del taller ja que les valoracions dels nens i nenes han sigut molt positives i esperem que es pugui tornar a repetir aviat en properes edicions. 
 

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"


Notícies relacionades:

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior