Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/09/2022 17:31:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Formacions ECO-MEDIA. Potenciant el sector audiovisual per a joves.

22/09/2022
Lectures: 85
Formacions ECO-MEDIA. Potenciant el sector audiovisual per a joves.

Sant Feliu ofereix de nou cursos en continguts audiovisuals per a joves fins a 26 anys,  en un entorn real i professional i amb mirada i perspectiva social.

El projecte "ECO-MEDIA, formació inclusiva en creació audiovisual i mèdia" és una iniciativa singular i innovadora, organitzada per l'Associació Sant Feliu Film Office i amb la col·laboració de BiiVisual i en el marc del projecte de Comunalitat urbana de Sant Feliu "Districte Cooperatiu d'Innovació Digital de Sant Feliu de Llobregat".

Es tracta d'una formació capacitadora en el sector audiovisual adreçada a joves entre 16 i 26 anys, sense requisits previs formatius, de la ciutat i la comarca, per tal que puguin conèixer de primera mà, per una banda, els fonaments bàsics teòric-pràctics del sector  audiovisual i per altra quines són les principals branques laborals en les quals es poden formar per acabar-hi treballant i/o especialitzant-se.

ECO-Media és un projecte que vol integrar als joves al món laboral i professional del sector audiovisual i a la vegada dotar-los dels coneixements bàsics per poder ser autosuficients i poder tractar tots els processos d'una producció audiovisual; Preproducció, Producció, Postproducció i Distribució.

Introdueix l'audiovisual com a una eina molt potent de transformació social i  foment de la creació de canals de difusió digitals dels projectes que desenvolupin els propis alumnes dins de la mateixa formació com a forma d'empoderar-se i d'explicar la seva història.

Aquesta formació té una duració de 300 hores en total, distribuïdes en 20 hores setmanals, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, que iniciaran el proper 3 d'octubre d'enguany i que es duran a terme entre les instal·lacions de la cooperativa MTK Space i del laboratori d'innovació social digital Co-Innova Sant Feliu a Sant Feliu de Llobregat, on els joves podran tenir accés a platós i equips de rodatge, i podran conèixer el Centre d'Alt Rendiment C.A.R. Heron eSports Sant Feliu, centre de referència en eSports del territori.

ECO-MEDIA consta de 3 blocs formatius sobre la creació audiovisual:

  • Creació Audiovisual
  • Tecnificació Audiovisual
  • Nous Formats Audiovisuals

Els joves tindran l'oportunitat d'aprendre competències en matèria audiovisual i de creació de continguts digitals. Les pràctiques vinculades a la capacitació 'learning by doing' estan pensades de manera que dins de cada bloc formatiu hi hagi una part teòrica i una altra de pràctica, fent que la formació es plantegi totalment "tocant realitat" del sector.

El curs també té una vessant integradora i "enxarxadora". Coneixeran experiències d'altres productores, compartiran projectes amb professionals del sector i realitzarem tecnificacions en empreses de lloguer d'il·luminació i càmera perquè es coneguin els processos i els mètodes de treball de les empreses proveïdores, perquè puguin iniciar la seva xarxa de contactes i d'experiències des de l'inici del curs. Aquesta xarxa de contactes, afavorirà la seva incorporació en l'àmbit laboral i el desenvolupament dels seus projectes un cop finalitzi el curs.
 

A més, aquest projecte té el valor afegit que es fa des de la perspectiva de l'economia social i solidària, explicant que hi ha moltes maneres de treballar, formar-se i aplicar els coneixements donats des d'aquesta mateixa mirada d'impacte social.
Si voleu veure una mostra del projecte d'edicions anteriors: Vídeo!

Els joves interessats es poden pre-inscriure al següent enllaç: Formulari de preinscripció/petició d'informació. 

Per a més informació i contacte: comunalitat.sfllobregat@gmail.com
 


"Aquestes formacions formen part del Projecte de La Comunalitat Urbana de Sant Feliu de Llobregat, programa subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya amb col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i diferents entitats del municipi de Sant Feliu de Llobregat"


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".Notícies relacionades:

Altres:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior