Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2022 09:20:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Ei! T'estem buscant! Vols formar part de les Technovation Girls?

18/11/2022
Lectures: 180
Ei! T'estem buscant! Vols formar part de les Technovation Girls?

Torna el Technovation Girls! El concurs de tecnologia i emprenedoria per a noies més important a nivell internacional. 
A Sant Feliu Innova ja estem preparats per la temporada 2023. Hem obert les inscripcions per ajudar a fomentar les vocacions tecnològiques en nenes i aconseguir que les noies tinguin més oportunitats i facilitats per esdevenir líders en emprenedoria innovadora de base TIC.

 

VOLS SER UNA TECHNOGIRL DE SANT FELIU I RESOLDRE PROBLEMES DE LA COMUNITAT? 


Tens entre 10 i 18 anys? Vols formar un equip de noies que solucioni una problemàtica social? Vols millorar les teves habilitats tecnològiques? Vols crear una nova aplicació? Technovation Girls és el teu projecte!
I si vols tenir un paper en això ara t'ho posem més fàcil que mai per tal que puguis posar el teu granet de sorra per contribuir a trencar l'escletxa digital de gènere i per engrescar i empoderar les noies fomentant les seves vocacions tecnològiques.
No és necessari comptar amb coneixements previs de disseny d'apps. Al Technovation no sols és present la tecnologia, es contemplen altres aspectes com el desenvolupament d'un pla de màrqueting i comunicació, l'enregistrament d'un vídeo, i sobretot les ganes de voler resoldre un problema social. 


 
DÓNA EL TEU SUPORT AL PROGRAMA COM A PERSONA MENTORA!

També estem buscant mentors/es per assegurar el bon funcionament del projecte donant suport a les nostres participants. Segur que tu que estàs llegint això pot ser mentor/a, busquem persones que inspirin a un equip de noies (10 a 18 anys). 

 

Ser mentor/a no et portarà massa temps. Durant 12 setmanes i 2 hores a la setmana, podràs ajudar a un equip d'un màxim de 5 nenes a donar solució a un repte, social i solidari, plantejat, acompanyant i assessorant en el desenvolupament d'una app.

Si ets una persona educadora, dinamitzadora TIC o emprenedora que es dedica al món tecnològic i de la innovació i vols ajudar a noies a aprendre sobre diferents reptes, només t'has de registrar com a mentor/a i donar suport. Treballaràs al costat d'un equip de nenes i joves per ajudar-les a desenvolupar una app enfocada a resoldre problemes en diferents àrees socials, com la salut, l'educació, la pau, la pobresa, la igualtat, el medi ambient i el canvi climàtic, la violència domèstica, la fractura digital de la gent gran, etc.

 
Després de participar en Technovation Girls:

  • Les noies participants expressen un major interès per la tecnologia i el lideratge.

  • El 58% de les participants es matricula en més cursos d'informàtica i tecnologia.

  • Moltes d'elles volen iniciar els seus propis negocis.

Doncs ja ho saps, si  tens entre 10 i 18 anys, tu també pots ser una technovation girl de Sant Feliu i dissenyar el món en el que t'agradaria viure. 
Des de Sant Feliu Innova, t'animem a participar com a mentor/a i com a grup d'alumnes, començares l'any marcant la diferència. Pots contactar amb nosaltres a l'adreça de correu electrònic: techallsf@gmail.com 

Are you ready to change the world? 

   


"Aquesta acció està subvencionada pel Ministeri de Ciència i Innovació - Govern d'Espanya"

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"


Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior