Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/02/2023 06:34:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova connectant ecosistemes de l'univers gaming

28/11/2022
Lectures: 721
Sant Feliu Innova connectant ecosistemes de l'univers gaming

Recentment, a CO-Innova_Lab i al Centre d'Alt Rendiment (CAR) d'esports electrònics Heron Sant Feliu hem rebut visites de personalitats de les quals han esdevingut o esdevindran diverses formes de partenariat i col·laboracions a curt termini.

Fa uns dies, el director d'ASOBU Roberto Expósito, va visitar el CAR Heron Sant Feliu i les instal·lacions de l'edifici CO-Innova_Lab mostrant així el seu interès en les activitats i projectes que s'estan portant a terme en el marc de l'economia taronja i la indústria dels videojocs a la nostra ciutat.

ASOBU Esports és el centre permanent d'eSports més gran d'Europa el qual està ubicat al Centre Comercial SOM Multiespai (Barcelona) i  va iniciar la seva activitat el passat mes de Febrer. Les seves instal·lacions compten amb tot luxe d'equipaments per fer les delícies dels amants dels eSports. Als seus 2.000 m² es poden trobar 4 estadis competitius d'alta capacitat, més de 100 ordinadors, 4 sales per a Bootcamp, 3 cabines de streaming i una sala VIP.

En aquest espai, es donen lloc competicions i tornejos de videojocs i també tenen una vessant educativa, ja que dins de les seves activitats es troben classes de reforç relacionades amb el joc  i diferents formes d'entrenament personalitzats. 

Durant la seva visita, Roberto Expósito va comentar la dificultat que es troba actualment perquè les administracions públiques apostin pel sector audiovisual i dels videojocs i ha felicitat l'Ajuntament de Sant Feliu per donar un pas endavant recolzant iniciatives com la creació del CAR Heron Sant Feliu, l'escola de pilots de simracing i els espais de creació de continguts digitals i streaming per a càsters professionals.

Veu possibilitats de sinèrgies amb CAR Heron Sant Feliu i l'Ajuntament de Sant Feliu en futurs esdeveniments que es celebraran en el futur més proper en l'univers de les competicions d'esports electrònics.

D'altra banda, Heron serà l'encarregat de l'organització de l'esdeveniment SAGA, el saló del gaming que es celebrarà els propers dies 3 i 4 de Desembre a la Farga de l'Hospitalet.

Seguint dins de l'ecosistema gaming de la Torre del Roser, cal destacar l'éxit de participació del nostre INnòmada càster Raúl García conegut a Twitch com a "DondeGentes" el qual ha celebrat un esdeveniment anomenat Spooky Valorant amb motiu de la festa de Halloween i la Castanyada. La seva retransmissió en directe va tenir un seguiment d'aprop de 2000 visualitzacions.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"


Notícies relacionades

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior