Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 11:26:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Els joves del Sant Feliu Talent reben recolzament de les seves empreses mentores locals

28/04/2023
Lectures: 2708
Els joves del Sant Feliu Talent reben recolzament de les seves empreses mentores locals

Una de les característiques destacades del programa Sant Feliu Talent és la col·laboració amb empreses locals

Els joves participants creen i desenvolupen una idea emprenedora i, amb la tutorització del seu centre educatiu, l'amplien, modelen i enllesteixen amb un pla de negoci concret mitjançant la participació de persones qualificades del món empresarial santfeliuenc que representen la figura d'emprenedors i emprenedores, econòmics i socials, d'èxit i que aporten als i les participants coneixements i competències sobre emprenedoria i empresa.

Les empreses i organitzacions participants en el programa han estat molt diverses per incorporar també la mirada de l'emprenedoria social i l'economia solidària, per tant han conviscut pimes locals, multinacionals amb seu a la nostra ciutat i mipimes santfeliuenques amb projectes d'ajuda mútua i economia social: RIMSA, Thermoking, Dallant, AWWG, MTK Space, MPV Management

Totes elles amb un alt grau d'implicació en l'acompanyament i mentoria als projectes de les noies i nois de l'Escola Mare de Déu de la Mercè, del Col·legi Bon Salvador i Col·legi Verge de la Salut, i la setmana passada van obrir les seves portes per mostrar als equips participants les seves instal·lacions, com treballen i quins són els projectes que duen a terme, tot això amb una sessió de mentoria i revisió dels treballs que presentarán a la gala final del programa.

Finalment han estat 9 els projectes que s'han presentat al Sant Feliu Talent 2023. 

  • Busca el trobes
  • Closet Friends
  • Connectats sense tocar-nos
  • ETCU: Estalvi de Temps en Centres d'Urgències 
  • Happy Schools
  • Job City
  • Let Me Help U
  • Organiza TDA
  • SecuBici

Els nois i noies han fet una gran feina en aquesta primer edició del programa!

 

L'equip que aconsegueixi presentar el millor projecte serà premiat amb un viatge de cinc dies a  Sillicon Valley (San Francisco), amb un programa de visites a les empreses més representatives de sectors innovadors como Google, Ebay, Facebook o la Universitat de Standford, entre d'altres.

També s'entregarà un segon premi consistent en un tour emprenedor per Brusel·les per visitar el Parlament Europeu, acceleradores d'empreses com Finnova o el centre d'innovació de Microsoft. Finalment, es concedirà un tercer premi, anomenat Barcelona Enterpreneur Day, que consisteix en un dia de visita als principals punts de l'ecosistema empresarial i emprenedor de Barcelona com Imagin Café, Wayra o el Pier01.

L'objectiu principal del programa és la motivació dels joves participants i el seu apoderament, que siguin conscients que són capaços de fer grans coses des de la seva iniciativa, creativitat i talents.

Aquestes empreses i agents locals creuen en el potencial dels joves emprenedors i estan compromeses a ajudar-los a tenir èxit en els seus projectes.

Des del programa municipal Sant Feliu Innova també s'han portat a terme accions específiques de reforç a la divulgació (pla d'empresa, finances, màrqueting...) entre els grups participants.  

El proper 31 de Maig a les 18h a l'Auditori del Palau Falguera tindrà lloc la gala final on els participants tindran dos minuts per presentar els seus projectes acompanyats dels seus mentors i davant de les seves famílies. Seguidament, coneixerem qui seran els guanyadors d'aquesta 1ª edició del Sant Feliu Talent. 


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"


Notícies relacionades:

Comparteix
Salta a la part superior