Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 20:08:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Nova incorporació d'una administrativa especialitzada en Mediació comunitària i juvenil, diversitat i inclusió a Innova Sant Feliu

09/02/2024
Lectures: 2158
Nova incorporació d'una administrativa especialitzada en Mediació comunitària i juvenil, diversitat i inclusió a Innova Sant Feliu

Nova incorporació dins del pla d'ocupació de Treball als Barris

El passat dia 1 de febrer, donàvem la benvinguda a la Beatriz Perramon que s'ha incorporat a Sant Feliu Innova, mitjançant un Pla d'Ocupació amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc de Programa de Treball als Barris, de sis mesos de durada i que participarà en les tasques de suport administratiu i en l'àmbit d'innovació social, mediació comunitària i juvenil, inclusió i diversitat.

Mediadora comunitària i juvenil, tècnica en educació especial (ACNEE) i amb una àmplia experiència en la diversitat funcional, discapacitat i bullying, pot aportar al departament d'Innova Sant Feliu, una mirada clara i profunda del concepte d'inclusió i la diversitat, col·laborant en el treball d'adaptació del material dins de les sessions informatives, donant dades clau a formadors o impulsors de projectes, petites directrius de com arribar a totes les diferents capacitats i percepcions i co-creant nous espais on les persones puguin compartir la seva pròpia experiència vital lliurement i respectant les necessitats de cadascú, alumnes, professors, emprenedors, empresaris, etc.

Recollint els nous reptes que té la societat en l'actualitat i en especial la gent jove, detectant on senten espais com a hostils i transformant-los en nous espais agradables per a ells/es. Incorporant també el concepte de la cultura de la pau i la mirada cap a l'altre de manera respectuosa, com un aprenentatge i un repte. Implementant la gestió de conflictes i l'elaboració de nous projectes amb aquesta mirada real diversa i afavorir a que es creï una xarxa entre persones de qualsevol col·lectiu, que pot afavorir la visibilització, al reconeixement i el respecte a la individualitat de cadascú. Posar també de manifest la importància de la transversalitat en tots els projectes, perquè arribin a quantes més persones millor, per ajudar a millorar/canviar la vida i el concepte de les persones que ens envolten i que serà un dels seus objectius principals. Tenir en compte, en definitiva, en totes les activitats futures de Sant Feliu Innova, aquesta nova mirada que tots formem part de la societat i cada individu és únic i especial. Cal, és bàsic i necessari, respectar els tempos i necessitats de tothom.

D'altra banda, ambé ha treballat en l'àmbit de l'administració pública (Servei Català de Salut, Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat) i a l'empresa privada i en l'atenció al client (F.C. Barcelona), el que li ha donat la possibilitat d'aprendre del contacte amb les persones.


Li desitgem molta sort en aquesta nova etapa professional que engega a CO-Innova Sant Feliu!


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local."


 

Notícies relacionades: 

Comparteix
Salta a la part superior