Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/06/2018 16:27:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

La ciutadania opina

La ciutadania opina

L’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania la possibilitat d’expressar les seves opinions en diferents mitjans de comunicació municipals. En concret, els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin poden enviar articles per publicar en el web municipal o en l’edició impresa d’El Butlletí.

Informació de com participar, normes i formularis de participació

 

Opinions publicades:

15/03/2018 En referència a les properes modificacions del carrer del Pla

En referència a les properes modificacions del carrer del Pla s'ha presentat un projecte on es descriu que s'ampliarà la zona de vorera i es modificarà la disposició dels estacionaments, actualment en bateria, a la posició en cordó.

14/06/2017 Falsas acusaciones de Cs

La Junta Directiva de la AVV de Mas Lluí leídas las declaraciones del Sr. Alba, portavoz del grupo municipal de Cs, publicadas en el butlletí de maig, comunica que:

07/07/2016 Crisi de valors

Fa uns dies vaig tenir un contratemps amb un agent de la policia local que és digne de comentar. Jo anava en cotxe amb la meva filla quan vaig veure una companya de feina que està embarassada i que venia de l'ambulatori per uns dolors que amb prou feines la deixaven caminar. 

07/07/2016 Agradezco la buena acogida

Mediante la presente quiero agradecer la acogida que nos brinda Sant Feliu de Llobregat y sus instituciones, al considerarnos como ciudadanos con plenos derechos y obligaciones.

07/07/2016 Un agraïment sincer

Fa uns dies vaig tenir la mala sort de perdre el meu moneder, amb tota la documentació a dintre. No em vaig adonar fins que, ja a la feina, un bon senyor em va trucar i em va dir que la tenia. Fins a trobar el meu número van fer una bona tasca de recerca, tant interna al moneder com trucant a algun telèfon que van trobar-hi per si algú em podia localitzar. 

13/03/2015 En el fil de la memòria, un record...

Vaig haver d'anar al Jutjat i el meu camí em va fer passar per dins del parc Nadal; vaig sentir-me molt contenta per la feina que s'hi està fent, la veritat és que feia falta.

Sitemap

Menú de xarxes socials

  • Facebook
  • Twitter
  • Blocs
  • Youtube
  • Linkedin
  • Instagram
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08980 Sant Feliu de Llobregat
  • Tel. 93 685 80 00
  • ajuntament@santfeliu.cat
Link to ObjectExecute action