Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
23/10/2018 11:19:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

La ciutadania opina

07/07/2016
Lectures: 1011
Un agraïment sincer

Fa uns dies vaig tenir la mala sort de perdre el meu moneder, amb tota la documentació a dintre. No em vaig adonar fins que, ja a la feina, un bon senyor em va trucar i em va dir que la tenia. Fins a trobar el meu número van fer una bona tasca de recerca, tant interna al moneder com trucant a algun telèfon que van trobar-hi per si algú em podia localitzar. 

Malauradament no tothom està disposat a, si veu algun objecte al carrer que pot ser una cartera, baixar del cotxe enmig del trànsit, agafar-la, mirar si troba de qui és i fer tot el possible per tornar-la al seu propietari.

Gràcies, ja no només a qui em va estalviar molts mals de cap, sinó també a tots els veïns del nostre poble que en algun moment han estat "Herois" en alguna circumstància. Jo, com que no els conec, personificaré en el senyor Francesc Viso i els seus dos companys de viatge el meu agraïment i reconeixement. Tant de bo sempre hi hagi gent disposada a perdre temps del seu per ajudar a que els altres no n'hagin de perdre! 

Laura Tomás Vidal 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar