Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/05/2019 23:07:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

La ciutadania opina

  07/07/2016
  Lectures: 1404
  Crisi de valors

  Fa uns dies vaig tenir un contratemps amb un agent de la policia local que és digne de comentar.  Jo anava en cotxe amb la meva filla quan vaig veure una companya de feina que està embarassada i que venia de l'ambulatori per uns dolors que amb prou feines la deixaven caminar. Li varen donar la baixa. Immediatament i evidentment, em vaig oferir a apropar-la fins a casa seva que està just al costat de la plaça Alfons Comín. A l'anar a girar pel c/ Sant Josep des del c/Ramón y Cajal em vaig adonar que hi havia un senyal provisional de prohibit, ja que era dilluns i hi havia hagut mercat. Com que ja no hi havia cap parada (eren les 15 h) i a més a més vaig observar que el cotxe de la neteja era lluny vaig decidir entrar un parell de metres en el c/ Sant Josep per no parar-me al mig del c/ Ramon y Cajal i que la meva filla acabés de fer el recorregut amb la meva companya a peu i agafades del bracet mentre jo m'esperava dins el cotxe.

  De sobte, un agent es va acostar fins a mi amb la moto a tota velocitat des de ben entrat el carrer i gairebé sense escoltar la meva explicació i replicant-me de molt males maneres em va multar.

  Comentant el cas amb diferents persones de Sant Feliu m'he trobat que força gent te alguna anècdota paral·lela a la meva. Aquesta situació m'ha portat a qüestionar-me quina és la funció de la policia local, si vetllar per la ciutadania amb empatia, criteri, respecte, humanitat, humilitat i justícia o bé tirar pel dret.

  Això a casa meva es diu crisi, però no la crisi de la que tant es parla sinó una crisi de valors que si no l'aturem no sé on anirem a parar.
  Montse Fortuny i Baño 

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar