Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2019 20:31:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Punts de connexió

Sant Feliu Innova - Punts de connexió

  Telecentres

  Punt Tic de la Torre del Roser

  La Torre del Roser és l'equipament municipal destinat a l'emprenedoria tecnològica. Un espai d'innovació i cotreball, punt de trobada d'emprenedors i emprenedores. És el lloc on es desenvolupa a Sant Feliu el programa Yuzz.

  Com a Punt TIC s'hi desenvolupen accions de formació i divulgació d'innovació tecnològica.

  Per tal d'utilitzar-lo cal estar donat d'alta al programa PuntXarxa. Pots registrar-t'hi allà mateix en horari d'accés lliure, mostrant el teu DNI. En cas de ser menor d'edat hauràs de registrar-te acompanyat del teu pare o la teva mare, per tal que signi l'autorització corresponent amb una fotocòpia del seu DNI.

  Punt TIC del Palau Falguera

  Aula on es realitzen activitats de formació de forma permanent i accés lliure per a tothom.

  Per tal d'utilitzar-lo cal estar donat d'alta al programa PuntXarxa. Pots registrar-t'hi allà mateix en horari d'accés lliure, mostrant el teu DNI. En cas de ser menor d'edat hauràs de registrar-te acompanyat del teu pare o la teva mare, per tal que signi l'autorització corresponent amb una fotocòpia del seu DNI.

  Punt TIC de la biblioteca Montserrat Roig

  Espai dirigit a l'accés lliure i la tramitació electrònica.

  Centre Can Maginàs

  Aula on es realitza la dinamització digital per a la recerca de feina així com els tallers d'iniciació a Internet per a usuaris i usuàries del Centre Can Maginàs.

  Es compta amb 8 ordinadors,  instal·lats a l'espai del Club de feina, on es combinen diverses accions i recursos per afavorir la recerca de feina dels usuaris i usuàries del Servei.

  A l'aula s'alterna l'accés lliure i les accions de formació per utilitzar el recurs.

  Casal de Joves

  Aula principalment dirigida a l'accés lliures pels joves i on també es realitzen tallers per aquest col·lectiu.

  Per tal d'utilitzar-lo cal estar donat d'alta al programa PuntXarxa. Pots registrar-t'hi allà mateix en horari d'accés lliure, mostrant el teu DNI. En cas de ser menor d'edat hauràs de registrar-te acompanyat del teu pare o la teva mare, per tal que signi l'autorització corresponent. A més ha de presentar una fotocòpia del seu DNI.

  Casal municipal de la Gent Gran

  Aula dirigida a l'accés lliure pels usuaris del Casal de la Gent Gran. També s'hi realitzen alguns tallers d'iniciació.

  Centre de dones Neus Miró

  Aquesta aula ubicada al Centre d'informació i recursos per a dones (CIRD) Neus Miró, amb l'objectiu d'impulsar una més gran participació de les dones en el camp de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació, per tal que aquestes puguin ser autosuficients en l'entorn de les noves tecnologies. També es preten que les dones puguin tenir més presència a la Xarxa mitjançant diferents eines comunicatives.

  Punt de consulta i gestió de tràmits electrònics (OAC)

  Aquest punt està ubicat a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament (Oficina d'Atenció Ciutadana) i ofereix accés a serveis de tramitació electrònica. L'equipament permet fer tràmits i consultes amb l'Administració de manera àgil i senzilla.