Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2020 04:49:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Punts de connexió

Sant Feliu Innova - Punts de connexió

09/05/2019
Lectures: 689
Trobada de la Xarxa Punt TIC a CO-Innova Sant Feliu

L'objectiu d'aquesta trobada és que les persones dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC de tot el territori puguin compartir experiències, generar sinergies al voltant de la Innovació social i conèixer les iniciatives que s'han dut a terme al Punt TIC de Sant Feliu de Llobregat.

La trobada d'aquest mes de maig pretén generar propostes de co-creació de la xarxa, així com conèixer diferents projectes que es realitzen i s'han realitzat a Sant Feliu en relació al Punt TIC des de l'alfabetizació digital a la innovació social ciutadana.  

Programa de la Jornada: 

9:30h  Benvinguda institucional i visita al Punt TIC Sant Feliu i la Torre del Roser/Edifici Co-Innova. 

10:00h  Presentació i trajectòria Punt TIC Sant Feliu. De l'alfabetizació digital a la innovació social digital. A càrrec de Pablo Muiño, tècnic de Sant Feliu Innova. 

10:30h HÈLIX ADMINISTRACIÓ PÚBLICA· Code Club: iniciació a la programació d'ordinadors per infants. Col·laboració público-privada amb Biblioteca i l'entitat CRIDEM. A càrrec de Txell Pedreño, ciutadana innovadora, co-fundadora de Cridem.·Alfabetització digital per a menors estrangers no acompanyats (Menas). Centre d'Acollida Mirabolà. (Gestió SUARA Cooperativa). Ponència a càrrec de Cristina Pareja, ex dinamitzadora del Punt TIC, col·laboradora de Sant Feliu Innova i actual Treballadora Social del Mirabolà. 

10:45h  HÈLIX CIUTADANIA· Presentació del projecte "Club de Makers Sant Feliu: ciutadania empoderada". A càrrec de Francisco Sánchez, facilitador digital i Daniel Cruz coordinador de la Cooperativa de fabricació digital Tangencial, cooperativa de fabricació digital. 

11:00h  Pausa 11:30h  "Algú ho havia de dir"- Roll playing amb interacció amb el públic. A càrrec de Pablo Muiño i Gemma Antolí, tècnics de Sant Feliu Innova. 

12:00h HÈLIX EMPRESA/EMPRENEDORIA· Experiències Urban Social LAB. A càrrec d'Alejandro Blanco, tècnic de Sant Feliu Innova. 

12:15h HÈLIX COMUNITAT EDUCATIVA.· AAEE (Escoles de Sant Feliu, Escoles d'Educació especial i PFI de l'Aula SF). A càrrec de Gemma Antolí· Technovation Challenge. A càrrec de la mentora Anna Castilla. 

12:30h Dinàmica final col.lectiva. CO-Dissenyem els nous Punts TIC.· Reflexionant sobre els espais ideals, maquinària, perfils dels dinamitzadors/es i continguts d'un Punt TIC. A càrrec de l'equip de SFI. Amb el suport com a co dinamitzadors d'Antonio Collado, Anna Inglés, Arnau Serra i Pep Oliveras.· Conclusions finals a càrrec de Ricard Benítez tècnic de la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat. 

13:30h Cloenda 

La jornada està especialment adreçada a persones dinamitzadores i entitats més properes, però oberta a totes aquelles persones que s'hi vulguin sumar i construir. El Punt TIC de Sant Feliu Innova està situat a la Torre del Roser (Carrer Joan XXIII, 14. Sant Feliu de Llobregat)  

Podeu fer ja la vostra inscripció a la jornada!

Data: dijous 23 de maig, de 9.30 a 14.30 hores

#Innovacio, #cocreació, #PuntTIC, #xarxes 

Enllaç vinculat

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar