Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2019 09:20:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Educatius

Dades informatives

Escoles bressol municipals

Són centres educatius de primer cicle d'educació infantil, adreçats a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies, autoritzats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Un servei de qualitat pedagògica: l'infant desenvolupa les seves capacitats motrius a través de l'experiència i el joc. L'equip educatiu organitza espais i materials que respecten els seus interessos, faciliten la descoberta, la transformació, la creació i la relació en un ambient agradable i tranquil, tot garantint una atenció el més individualitzada possible i en petits grups

A Sant Feliu hi ha quatre escoles bressol municipals que ofereixen:

  • Servei bàsic d'educació: els infants poden gaudir d'experiències amb contingut pedagògic i adquirir nous aprenentatges que els ajuden a créixer i desenvolupar-se.
  • Servei de menjador i descans: els centres disposen de cuina pròpia on s'elaboren menús adaptats a les diferents edats i necessitats dels infants.
  • Servei d'acollida al matí: s'ofereix a tots els centres entre les 7:30 i les 9 h del matí per a les famílies que el necessitin.
  • Servei d'acollida a la tarda: s'ofereix entre les 17 i les 18 h a les escoles Patufet, Fàbregas i Tambor.
  • Servei opcional al juliol que s'organitza en funció de la demanda, inicialment a les escoles Patufet i Ginesta. 
Horari

Horaris del servei bàsic d'educació: de dilluns a divendres, de 9 a 12 h i de 15 a 17 h.

Servei d'acollida al matí: de 7:30 a 9 h.

Servei d'acollida a la tarda, de 17 a 18 h.

Servei de menjador i descans, de 12 a 15 h.

Telèfon
936858002
Més informació:

Per tal de garantir el dret de tots els infants a accedir als serveis que ofereixen les escoles bressol municipals, l'Ajuntament aplica des del curs 2013-2014 el model de tarifació social, que comporta la determinació del preu dels serveis en funció dels ingressos familiars.

Per al curs 2017-2018, el Ple de l'Ajuntament ha aprovat una revisió de les quotes dels serveis amb tarifació, passant d'un sistema de trams a un càlcul individual de les quotes en funció de la situació familiar. Les quotes màximes del servei bàsic d'educació es mantenen igual (195€) i les mínimes s'han rebaixat (15€).

Podeu consultar més informació sobre les quotes aplicables per al curs 2017-2018 a l'enllaç següent