Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:21:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

L'opinió del Grup municipal:

Grup Municipal ERC-AM

ERC-AM
20/12/2018 Economia solidària

Sant Feliu es va adherir a la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària, gràcies a una moció proposada pel Grup Municipal d'Esquerra Republicana.

03/12/2018 Participem-hi

Fa justament deu mesos el Ministeri de Foment explicitava a la sala de plens el seu compromís de tirar endavant el soterrament de les vies del tren. Des d'aquell moment com a formació política, amb clara vocació de govern, teníem el deure de donar una resposta.

28/06/2018 Nou reglament, mateix motor (de moment)

El passat ple de maig el consistori aprovava per unanimitat el nou Reglament de participació ciutadana. Un vot positiu que es fonamenta sobretot en part del procés. És a dir, per a nosaltres la ponència política, constituïda el febrer del 2017, que s'ha encarregat d'aquesta reforma, ha estat una experiència positiva, tant en els tempos, com per les possibilitats reals de plantejar tots els debats possibles.

01/09/2017 Tristesa

El ple municipal de juny va decidir que el procediment i la gestió feta en el cas que podem anomenar de la bestreta no és reprovable.

27/05/2016 Ni una més

El 14 d'abril havia de ser un dia de record a la memòria històrica, però tràgicament va passar a ser un dia gris, un dia horrible. Un dia sense sentit. Un home, un mal home, va assassinar una dona a Sant Feliu.

01/12/2015 Pressupostos 2016

El darrer Ple municipal va aprovar els pressupostos per a l'any que ve. Per primer cop a la història va ser necessari el vot de qualitat de l'alcalde per tirar endavant l'aprovació dels pressupostos.

03/07/2015 Discurs de presa de possessió

Gràcies alcalde, gràcies regidors, gràcies al públic que ha vingut avui aquí, i gràcies a la ciutadania de Sant Feliu en general i especialment als 2.415 conciutadans que van manifestar la seva confiança amb Esquerra Republicana a les passades eleccions.

Més opinions:

Grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió