El Consistori

20/07/2018 14:20:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

ERC-AM

L'opinió del Grup municipal:

Grup Municipal ERC-AM

Accedir al canal RSS de ERC-AM
ERC-AM
28/06/2018 Nou reglament, mateix motor (de moment)

El passat ple de maig el consistori aprovava per unanimitat el nou Reglament de participació ciutadana. Un vot positiu que es fonamenta sobretot en part del procés. És a dir, per a nosaltres la ponència política, constituïda el febrer del 2017, que s'ha encarregat d'aquesta reforma, ha estat una experiència positiva, tant en els tempos, com per les possibilitats reals de plantejar tots els debats possibles.

12/12/2017 República o repressió

L'independentisme català sempre ha proposat respostes polítiques a un problema polític. El problema és que una enorme majoria de catalans volen canviar el marc de relació amb l'Estat Espanyol, un 70% de catalans, segons totes les enquestes, volen decidir el futur polític de Catalunya. L'autonomisme com a eina és un element insuficient, caduc, obsolet.

01/09/2017 Tristesa

El ple municipal de juny va decidir que el procediment i la gestió feta en el cas que podem anomenar de la bestreta no és reprovable.

14/06/2017 Pisos tutelats sí, i més equipaments també

No, el govern de Sant Feliu no ens proposa una requalificació de terrenys per canviar equipaments per habitatges. Diguem-ho clar i rotundament. Mai com fins ara el consistori ha tingut tants grups a l'oposició, ni tants ulls fiscalitzant l'acció de govern.

07/03/2017 Tot el que podríem fer

L'economia catalana millora, malgrat tot. Millora perquè aquest any el dèficit es situarà en el 0,9% del PIB, només dues dècimes per sobre del 0,7% imposat. Millora malgrat que la Generalitat encara té els mercats financers tancats i ha de recórrer al FLA per finançar-se. 

19/12/2016 Els pressupostos per preparar la República Catalana

Aquest novembre al Parlament de Catalunya s'ha presentat el projecte de pressupostos per a l'any  2017. Uns pressupostos que busquen la consecució de quatre grans objectius.

01/07/2016 De la perplexitat a la decepció

Just fa un any ERC-Sant Feliu observàvem la realitat municipal amb una alta dosi de perplexitat.

27/05/2016 Ni una més

El 14 d'abril havia de ser un dia de record a la memòria històrica, però tràgicament va passar a ser un dia gris, un dia horrible. Un dia sense sentit. Un home, un mal home, va assassinar una dona a Sant Feliu.

01/12/2015 Pressupostos 2016

El darrer Ple municipal va aprovar els pressupostos per a l'any que ve. Per primer cop a la història va ser necessari el vot de qualitat de l'alcalde per tirar endavant l'aprovació dels pressupostos.

03/07/2015 Discurs de presa de possessió

Gràcies alcalde, gràcies regidors, gràcies al públic que ha vingut avui aquí, i gràcies a la ciutadania de Sant Feliu en general i especialment als 2.415 conciutadans que van manifestar la seva confiança amb Esquerra Republicana a les passades eleccions.

Més opinions:

Grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió

Link to ObjectExecute action