Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Serveis de medi ambient

Serveis de medi ambient

  Serveis de medi ambient

  Resultats: de 1 a 10 de 11
  Títol
  És una instal.lació on podem portar els residus reciclables, reutilitzables o tòxics que no tenen un contenidor específic al carrer. Quins residus podem portar a la deixalleria? Com puc obtenir un descompte a la taxa metropolitana de residus per fer ús de la deixalleria? https://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=12298
  Es tracta d'una unitat mòbil que els dissabtes s'acosta als barris i recull els mateixos residus que es poden portar a la deixalleria (excepte els residus voluminosos) Quins residus podem portar a la deixalleria? Com puc obtenir un descompte a la taxa metropolitana de residus per fer ús de la deixalleria? https://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=12298
  Té per finalitat dinamitzar, coordinar i fer el seguiment de les polítiques ambientals locals. És un espai obert a la ciutadania i a totes aquelles entitats, centres educatius, comerços i empreses de Sant Feliu que estiguin interessats en el medi ambient i la sostenibilitat.
  L'objectiu de la campanya és reduir la generació de deixalles orgàniques i transformar-les en un recurs, el compost, que s'incorpora a la terra i l'enriqueix. Qui pot adherir-se a la campanya? Les persones o grups que vulguin autogestionar-se els residus orgànics i que tinguin espai i temps per fer-ho. Es cedeix de forma gratuïta un compostador de jardí o un vermicompostador . Prèviament, es realitza una sessió de formació de 2h pels aspirants a compostaires, per tal que l'aprenguin a fer servir. Durant el primer any, es reben dues visites a domicili per part d'un tècnic especialista, per a resoldre dubtes i dificultats i comprovar que se n'està aprenent.
  És el servei de recollida de les deixalles domèstiques generades per la ciutadania, mitjançant els contenidors ubicats a la via pública. Les deixalles s'han de separar correctament per fraccions (vidre, paper i cartró, envasos, matèria orgànica i resta) i dipositar-les dins dels contenidors corresponents. El buidat dels contenidors del carrer es fa diàriament (en el cas de l'orgànica i la resta) o bé alguns dies a la setmana (en el cas de les altres fraccions).
  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  12
  SegüentAvanç ràpidDarrera