Festes de Primavera

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/04/2020 20:54:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festes de Primavera
Tota la informació de les festes

Activitats per a tothom, sostenibilitat, música i gastronomia

Com cada any, en el marc de les Festes de Primavera s’organitzen moltes activitats culturals i de lleure com cercaviles, sardanes, teatre... En destaca la Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular, el Festival Buti+Farra+Sound, el Firajoc al parc Nadal, i el Firaesport al col·legi Verge de la Salut.

Firaesport 3.0 enguany fa un salt a una nova ubicació: la plaça del Vuit de Març i la plaça de Casal de Joves, on el jovent podrà gaudir de diferents activitats lúdico-esportives.

Fira Verda és al pg. Nadal i a la Fundació Agrícola. Juntament amb el Mercat de Pagès posa l'accent en el que s'està fent a la nostra ciutat per millorar la sostenibilitat: el que es fa a les escoles i el full de ruta en el que treballa l’Ajuntament. A més podeu participar de les activitats que s’hi fan per tal de poder aplicar a casa vostra mesures més sostenibles d’estalvi energètic i reciclatge, en definitiva, per assegurar un futur millor per als nostres fills i filles.

L’Escola Municipal de Música enguany amenitza l'Exposició Nacional de Roses amb concerts de petit format al Palau Falguera i al recinte firal. A més participa en una cercavila dissabte amb les bandes de música Diamantina i de l'Escola Municipal de Música de Sant Boi.

El mateix dissabte a la nit hi hauran el XIV Butifarrasound Festival, amb Jazz People, Trio Calet Versions, The Penguins, Orquestra Tropical i Dj's 2AM, i  el XXXIV Festival Flamenc Ciutat de les Roses amb Salvador García "Pitu" i els "cuadros" de ball de la Peña Bética Deportiva Cultural Recreativa Andaluza.

El recinte firal també compta amb un espai de degustació a Tendències Street, davant l'aparador de Tendències (c. Laureà Miró, 187). A més d'El Tast i la Mostra de vins, caves i gastronomia, ubicats al passeig Bertrand, on es pot menjar, beure i gaudir d’actuacions musicals.

Una novetat d'aquest any és l'espai de Food Trucks, que estarà situat al passeig de Bertand, entre Pi i Margall i Torras i Bages.